Sa ei ole sisse loginud.
Läks lahti ...
http://www.looduskalender.ee/node/2139
...ei tea muidugi, kas link jääb samaks aga praegu on siin.
Eemal
Eemal
JEEE! ammu ootasin juba!
Eemal
Eemal
Vaatasin ka mina täna esimest korda sel aastal, sain vaadatud 10 min kudas sead söövad kui hakkas tagant taustalt mingit häält tulema ja siis üks mehike telefon käes kaamera ette hüppas ja oma sõpradele lehvitas. On ikka toredaid .........
Eemal
Jah nägin ka mina seda inimest kaamera ees sõpradele vehkimas. Ajas kõik metssead kahte lehte laiali. Väga inetu ja mõttevaene käitumine!
Eemal
Kohalikul jahiseltsil, kes neid loomi seal toidab oli samal ajal seal lähedal jõulupidu ning mees lubas naisele lehvitada kaamerast. Kõik sead on elus ja terved ning käivad söödal edasi nii, et säilitage rahu.
Eemal
Paraku see põhjendus nüüd küll asjaolu ei paranda. Oleks võinud selle tervituse jätta ajaks, mil sead ei ole söödal.
Eemal
Hundiplika01 kirjutas:
JEEE! ammu ootasin juba!
Nõustun, tore meelelahutus
Eemal
Häid Jõule asja arendajatele, kena oli veebis vaadata, kuidas Jõulumees Päkapikkudega toitu söödakohale laotas. Ja põssad on kohal ja kindlasti tänulikud. Toredaid Jõulupühi kõigile loodussõpradele!
Eemal
Eks see selline posikeste mõttelaad ole, kuhugi avaliku kohta või taoliste veebi online stream kaamerate ette karata. Mul siin poiss ajab peale, et kle issi otsime selle platsi üles ning siis paneme mingi "lumeinimese" kostüümi selga ja liigume korra kaamera eest läbi. Õnneks see on nii kaugel et ei teki isegi kiusatust. Seletasin talle ,et igasugust riukaid püüa kodus õega koos teha aga metsa pole mõtet lollitama minna.
Eemal
Hetkel jagavad toidulauda üks kährik ja üksik siga
Eemal
On jah päris vägev vaatepilt. Lumememm on nagu ta on...
Eemal
Nagu ma pildi ette sain, nii tõmbas kährik udu. Ilmselt märkas mind.
Lumememm on lahe.
Eemal
Hetkel on korralik seakari peal Röhkimist ikka kõvasti kuulda, pidin lausa heli veits maha keerama
Eemal
lumememm on põlenud ja kahju, et alumised sead lõigatud on.
Eemal
aga hetk on hea. 4-
Eemal
Hetkel jagavad toidulauda üksik kits ja kährik:)
Eemal
No-nii Kähriku närvid ei pidanud vastu.Järsku hakkas jube kisa ja kährik tormas kitsele kallale.Ja läinud ta oligi.
Eemal
Okaskera ehk teab pajatada kaua metsakaamera veel tegutseb see hooaeg, oleks kena ju uut triibulist järelkasvu jälgida kaamerast. Aga kahtlen, et kaamera nii kaua üleval samas ei mäletagi täpselt, kus kandis, aga osad jahimehed olla juba veebruaris triibuliste jälgi seasöödal näinud. Selge on see, et emised on juba ammu karjadest laiali löönud, et pesa paika ehitada. Ma arvan, et sinna enam kaua aega ei ole, kui triibulised juba emiste järgi siblivad!
Eemal
Põrsaid on läheduses juba nähtud, kaamera alla pole veel tulnud. Kaamera töötab veel "paar päeva" - see tähendab seda, et esimesel võimalusel keegi tuleb ja võtab maha selle ja kolib uude kohta suveks, ehk siis konnakotka pessa.
Eemal
Täna õhtul emised peal triibulistega lust lausa vaadata kahju ainult, et paar päeva veel aega ainult jälgida!
Eemal
Metsakaamera 2 näitas just pilti kus mees istub keset söödaplatsi ja sead tema ümber segamatult söövad! Päris ära kodustatud teised juba. Huvitav, kuidas see 70 pealine seakari kohalike elanike kartulisaagile sel aastal mõjuma hakkab? mms://tv.eenet.ee/siga2
Eemal