Sa ei ole sisse loginud.
Lehed: 1
Teema on suletud
kurat võtaks miks minu ja arse-masteri teemad lukku pannakse. me ehk oleks tahtnud veel midagi küsida aga te idioodid panete teemad lukku. kui jutt ei meeldi siis ärge tulge teemasse vaid hoidke eemale. moderaatorid on ajukääbikud.
Eemal
vahet pole kui mind ära bannitakse. ega te midagi tarka ikka teha ei suuda.
Eemal
Tundub et ise oled ajukääbik.. pole mõtet moderaatoreid sõimata, küllap sa ei suutnud ennast taltsutada nagu pealkirjas näha.
Eemal
kui keegi seda lasteaeda l2hemalt teab/tunneb, siis v6iks nimed ja muud andmed avalikustada, siis teaks edaspidises elus eemale hoida. ip-aadress v6ib ka abiks olla, saab 2kki kooligi teada ..
Eemal
ma juba hakkasin arvama, et ehk te pole ikka need "uks-jalaga-lahti-ja-nüüd-kuulake-kõik-meid". ma vist eksisin...
Kallis mõh, elu ongi ebaõiglane aga adminnid ei ole siiski sinu vastu. Nad kannatasid minu arust niigi kaua teie vastavaid teemasid, kus vestlus käis rohkem teil omavahel, kui foorumirahvaga.
Eemal
mõh alias Margus Traumann tundub õppivat Leisi Keskkooli 7. klassis.
arse-master alias Ats Truu tundub õppivat sama kooli 9. klassis.
Ma ise poolenisti saarlasena ja omades mitmeid sõprugi sealtkandist olen siiani selle maa rahvast pidanud suhteliselt rahumeelseteks.
Eemal
ausalt, ma olen suhteliselt rahumeelne aga vahel juhtub siiski et on kehva päev ja kõik on viltu läinud niiet lihtsalt on nõme teemat lukku panna poole jutu pealt. sorry. kõigil juhtub. mõnel rohkem, mõnel vähem.
Eemal
muide saarlased on nagu tavaline eesti rahvas. meid on väga erinevaid. mina siiski kuulun pigem rahulikema hulka. tegelt ka
Eemal
pange see teema ka lukku.
Eemal
Teema on suletud
Lehed: 1