Sa ei ole sisse loginud.
Tegelikult sobiks küsimus seljale ja vastus särgi esipoolele, st rinnale.
mina aga ütleks, et asjale võiks läheneda julgelt. musikäpa kavandi logo keskelt/resize/rinnaesisele pole väga suur muutus ja mind selline särk küll ei kutsu...
Eemal
kiire ideevisand
Eemal
not bad oletan, et sa tegid päris suurt resize loomakestele ja seetõttu on nad nii koledalt treppis. Kui nad nüüd antialiasega üle lasta, siis tuleks täitsa mõnus
Eemal
minu originaalkomm oli draa skeemi kohta.
Eemal
resize vektoril ei mõjuta miskit, aga antialias jäi vist peale panemata jah ja ekspordi settinguid ka eriti ei vaadanud.... see kiire kavand, küll näppida jõuab, kui põhimõtteliselt meeldib.
Eemal
draa oma on armas. välja arvatud urli osa, see võib olla minimalistlik. särgi eesmärk võiks olla mitte tuhandetele looduspildi olemasolu teavitamine (milleks?), vaid kasvõi üksteise äratundmine ja lihtsalt hea tunde jaoks. teostamine on keerulisem, ent me ju ei aja viimast senti taga hetkel?
Eemal
ps. rebasele ka väike nurgake reserveeritud esipoolel hundi ja soku all vahel, kui see millalgi valmis saab ;-).
Eemal
eee-- ma näen enda varaindil ühte värvi ja eee.... ilmselt annab asju nii nihutada, et saab ära teha küll. Sult vtl, suht tihti muud ei kuule, kui nii ei saa, nii on jama jne jne. veidi rohkem positiivsust ja silmaavarust, siin alles esimene visand ju!
Eemal
sry 2 värvi, valged silmatäpid ka.
Eemal
võibolla aga midagi draa ja prt i vahepealset. ntx et draa variandilt need loomad ja prt variandilt url koos pildiga.
Eemal
see läheb minu arust liig kirjuks. heal asjal piisab ühest kandvast elemendist IMHO.
Eemal
still... 137kr pole just tohutu raha ja kuna ka inimeste arv siin vähe suurem (ehk veab üle 50 särgi ikka ära), siis äkki ka hind odavam. Plus kui võtta näiteks draa idee, siis vaid 1 värv, küll kahel poolel kuid 1 värv.
Eemal
Nagu öeldud, vennikesi saab nihutada, kui vaja, sest kuna inimesed pole nagu paberilehed, siis asjad jäävad külgedele isegi siis, kui neid päris külje keskele mitte panna. Nii et peaks kahe trükikorraga hakkama küll saama ja ühe värviga ka -- vaatasin, et sellise heledusega rohelisel pole vahet, kas silmatäpp on valge või särgi enda taust (osadel, nt hundil on niigi algselt silmal taustavärv ja mitte vlage).
Eemal
praegute poliitiliste loosungite taustal veel mõned:
*Loodus paremaks! Kiiremini!
*Loodus ilusamaks! Paremini!
*Loodus kiiremaks! Ilusamini!
;-P
Eemal
sõna "loodus" sloganis võiks mitte olla. konkureerib liialt nimega ja mõjub kokkuvõttes totrana. kindlasti ei peaks see mingi poliitiline hüüdlause olema. need ei konkureeri kuhugi, aga pigem tüüpi:
Looduspilt.ee -
"Kauneim kunst"
"Südamega tehtud"
"Kordumatu ilu"
"Aegumatu ilu"
need küll liiga feminiin-härdad :)
"Täna vestlesin põdraga" :P
Eemal
vtl, aga meil pole ju eesmärk tuhandetele looduspilti reklaamida, et siia palju suvakolle kokku sõidaks laaberdama? särgi tunneks ära iga looduspiltlane, milline iganes see särk on.
Eemal
reklaamsärki küll pole mõtet teha IMHO.
Eemal
vtl: need "suvakollid" tulevad looduspilt.ee-sse laaberdama
ja muide vtl see draa disain on vektorid originaal logost niiet iga looduspiltlane tunneks need siiski ära ning samas kvalifitseeruks pilt ka looduses käimiseks kuna on kaitsevärvides.
Eemal
vtl, selle üldise logo osas peaks sa ju kui siiditrükiasjatundja kursis olema, et sellist mõnusat värvide üleminekut jne ei saa seal teha. Puhaste toonidega on minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt asi aga kesine.
Ma ei saa aru, mik peab alati vägisi mingist asjast kas kinni hoidma või kindla peale ära muutma. Improviseerida võib ju ka vahepeal. Vaata peale, kui meeldib, siis meeldib, kui ei meeldi, siis ei meeldi.
Eemal
Aah, võtke hoogu maha oma sloganite ja kõige muuga, see läheb juba liiga maitsetuks. Mulle on meeldima hakanud see Musikäpa 2. versioon ja praegune slogan "Oled looduse sõber?"
Eemal
janograf: ja selle point on?
Eemal