Sa ei ole sisse loginud.
Nüüd siis on ta pea aastase töö järel valmis -- raamat pealkirjaga 'Legendiloomad' ja teemaks putukad-mutukad maailma ja Eesti pärimustes, legendides jne. Rohkelt on ka pildimaterjali.
Tilluke kaanepilt on näha http://www.varrak.ee/product/3935/ , raamat on samas mõõdus nagu Varraku viimaste aegade fotoraamatud ikka. Poes ei tohiks tema leidmisega raskusi olla ;-).
Hääd lugemist!
Eemal
Eemal
Õnne ja kordaminekuid!Kuidas käpajälgedega jääb?
Eemal
Jõudsin juba nobedalt pilgu üle lasta poes. Tundus väga huvitav kraam. Õnnitlused!
Eemal
Kas raamatukogusse ka jõuab et siis nagu väljaspool suurlinnasid. Enne hea raamatu ostmist vahel ka laenutan
Eemal
Käpajälgede osas -- ilmselt tuleb raamatu teemadel üks loodusõhtu Tallinnas, kui asi täpsemalt paigas ja kindel, annan teada. Seal siis saab ka käpajälgi.
Raamatukogu pool -- sundeksemplarid vist väiksematesse kohtadesse ei jõua, seega sõltub raamatukogust, kas nad ostavad selle või mitte.
Eemal
Eemal
Hästi tehtud Jaak ja Urmas!
Eile õhtul jõudsin pildid läbi sirvida ning ka allkirju lugeda. Minu arvates on väga huvitav lähenemisnurk putukamaailmale leitud.
Eemal
Minu poolt ka õnnitlused ...
well done Jaak ja Urmas
Eemal
Annan teada, et putukalegendidest ja raamatu saamisloost kuuleb lähemalt esmaspäeval 08.12.2008 kl 18.00 Tallinnas Rahvusraamatukogu suures saalis Tõnismäel. Kohal olen nii mina kui Urmas, seega käpajäljesoovijad saavad sealt mugavalt ka oma jälje kätte.
Kuna tegemist on Looduse Omnibussi korraldatud loodusõhtuga, siis sisenemisel küsitakse vist ka nende tavapärast väikest piletitasu.
Edit: Link kah -- http://www.looduseomnibuss.ee/?uudis=976
Eemal
Ausalt öeldes ei tea, kuna müügiga meil endal pistmist ei ole. Aga tagasiside hulka ja sisu vaadates on mul tunne, et praegu kurta küll ei saa ;-).
Eemal
kui ma rikkamaks saan siis olen ka ostja
Eemal
Huvitav loodusõhtu oli, raamat olemas, autogrammidega ja puha Esimesena üllatas mind raamatu mahukus 240+ lehekülge ja pärast põgusat sirvimist tundub väga asjalik materjal olevat ning korralik kvaliteet, natuke paneb imestama, et 11 kuuga selline asi valmis tehtud .. kõva temp, õnnitlused Jaak ja Urmas !
Eemal