Sa ei ole sisse loginud.
Müün Canon EF 75-300 1:4-5,6 III USM objektiivi. Obj.on korralik, klaasid puhtad.Kogu aeg ees olnud UV filter. Kaasa kummivarjuk. Müün, kuna ei kasuta ise seda objektiivi.
Hinnaks sooviks 3200 eek.
Helista tel.5115185
Eemal
Vabandust tel. number on 5115183.Juhtus näpukas. Vabandan.
Eemal
Kui oled huviline, tee oma pakkumine. Hind on paindlik
Eemal
Teen uue pakkumise 2700 eek. Objektiiv on korralik. Töötab ka 1,4 konverteriga hästi.
Eemal
ma teiste meeste myygiteemasse tavaliselt ei sodi, aga jutt, et see objektiiv 1.4 konverteriga teravat pilti teeb, tundub pehmelt oeldes jama. n2ita ette 100% crop m6nest sellise komboga tehtud pildist.
Eemal
tommy. Ei ole väitnudki et tulemus on võrreldav L seeriaga. Aga ka hind pole võrreldav.Siiski pean seda obj.igati normaalseks.Seni kuni rahakott kannatab osta L seeriat ja IS-i Arvan, et iga asi omal ajal.Olen sellega küllalt häid pilte saanud.Seda muidugi enda arvates.Oleneb hindaja tasemest.
Eemal
ma ei r22gi siin Lst v6i mitte Lst .. ma v2idan seda, et teravat pilti selle objektiivi ja konverteri koostöös ei saa . kuigi m6nele poteentsiaalsele ostjale v6ib selline mulje j22da. jah, veebim66dus pildi loomulikult saab. aga mitte palju rohkem ..
Eemal
tere , tahtsin küsida et kas sellel objel ka stabilisaator ?
Kas saaks mõned näidispildid (mida nt ise oled teind)
Eemal
ei ole ma arvan, objektiivi nimes ju puudub lühend "IS"(image stabilizer)
Eemal
aga vaatasin objektiivi pilte googlist , sealt leidsin küll image stabilizer
Eemal
ja tahtsin veel küsida et kas kast , vutlar vms on ka kaasas või tšekk , ja kui vana see toru on ka ?
Eemal