Sa ei ole sisse loginud.
http://www.ilm.ee/?45195
Niisiis lubatakse mõnusalt tuulist ja lumerohket nädalavahetust..tuleb seega kõik akud ära laadida ja fotokott igas olukorras käepärast hoida..meie talved ju on nagu on seepärast peab iga sellise ilmataadi pakkumise vastu võtma kahel käel...
Kõik lumemöllu jäädvustama!
Eemal
saaremaal igatahes maa täiesti valge, täitsa talve tunne kohe peal
Eemal
Tallinnas ja ümbruses puud juba päris paksu lume all ja järjest juurde tuleb kas mõnes Eestimaa nurgas veel maa must ka on ?
Eemal
Ikka on.
Nõval nimelt. Hakkab juba üle viskama. Tallinnas paksud hanged, Haapsalus paksud hanged varsti, Nõval ainult hommikune rahe.
Eemal
kristjanmust kirjutas:
Ikka on.
Nõval nimelt. Hakkab juba üle viskama. Tallinnas paksud hanged, Haapsalus paksud hanged varsti, Nõval ainult hommikune rahe.
Meil on küll Tallinnas hetkel paksud hanged, kuid mõtle nüüd positiivselt. Lumi sulab meil ära ka kunagi ja ei ole eriti tore keset linna ringi sumada vesi põlvedeni.
Eemal
karl kui vesi juba põlvini jõudma peaks siis soovitan süstat kasutada..lahe ajaviide pluss jõud extreemselt kiirelt punktist A punkti C
Eemal
ma olen praeguseks hetkeks oma hoovi pealt sama palju lund rookinud, kui terve eelmise talvega kokku loodame, et see ei jää viimaseks.
Eemal
Pets soovitan selle esimese lume riismed alles hoida..nt. sügavkülmas
lumi võib minna hinda mingil ajal parseldad siis kui otepää MK etapi eel lund vähe suusaliidule kõrge hinnaga maha
Eemal
Karl Adami kirjutas:
kristjanmust kirjutas:
Ikka on.
Nõval nimelt. Hakkab juba üle viskama. Tallinnas paksud hanged, Haapsalus paksud hanged varsti, Nõval ainult hommikune rahe.Meil on küll Tallinnas hetkel paksud hanged, kuid mõtle nüüd positiivselt. Lumi sulab meil ära ka kunagi ja ei ole eriti tore keset linna ringi sumada vesi põlvedeni.
Nagu ennemgi öeldi, paadiga sõitma siis
Aga mina suure autospordifänni / fotograafina tahan ikkagi lund !
Sõita ka hea ju
Eemal
Võru näib vägagi trööstitu välja hetkel, kuigi võrreldes eilsega on vähemalt õrn külm ja väljas on kah kohe külmahingust tunda. Lund on kohati võibolla 2 cm ja vähekäidavaid kõnniteid katab jää, mis eilsest lõrtsisulast on tekkinud. Päikeseloojang oli ilus ja selge, kuid juba tõmbab pilve peale, loodetavasti homme ka selline ilus ilm, nagu täna
Eemal
Hundiplika01 kirjutas:
Võru näib vägagi trööstitu välja hetkel, kuigi võrreldes eilsega on vähemalt õrn külm ja väljas on kah kohe külmahingust tunda. Lund on kohati võibolla 2 cm ja vähekäidavaid kõnniteid katab jää, mis eilsest lõrtsisulast on tekkinud. Päikeseloojang oli ilus ja selge, kuid juba tõmbab pilve peale, loodetavasti homme ka selline ilus ilm, nagu täna
no ma pakun et kui on siis lõunai..pealelõunat on kagu-eestis oodata lumesadu
Eemal
No Pärnus on suhteliselt maa must.. valget on ka aga mitte eirti palju ..
Aga loodame et tuleb juurde
Eemal
Ütleme vähemalt nii palju, et Tallinn on küll üks katastroofi piirkond. Elekter jumpsib vahete-vahel, see toob kaasa neti ja vee katkestused. Bussid on üksteisega rammu katsunud, mis on toonud kaasa paljudes kohtades ummikud. Paljud autod on teedel lihtsalt sussid nurka visanud. Nähtavus on ülimalt halb, lund tuleb juba üle saabaste. Tuisuga lendab kaasa palju asju, kaasa arvatud rämpsu, halvemal juhul jäist lund.
Kõige imelikum asi on see, et täna öösel kella 01.30 paiku lõi välku paar korda ja müristas. Praegusest hetkest umbes poolt tundi tagasi oli sama asi. Kas see on muidu võimalik, et talvel lööb välku?
Kuid õnneks on inimesed soojad ja kohati ka isegi mõistvad, loodan et see viimane punkt käib kõigi kohta, kes Eestis elavad. Pärast on ju midagi meeles ka, et ei jäeks ainult mälestustess hallid ning sajused novembrikuu päevad.
Külm võib olla, kuid inimesed on soojad.
Eemal
Olen Sopotis(Poola),siin oli hommikul päris põrgu lahti-müristas,välgutas ja koos vihaste pilvealuste tormiiilidega tuli paarisendised raheteri.
Eemal
Välgulöömine on tõesti reaalne. Ise lugesin sellest artiklit ilm.ee lehel.
Eemal
Sain teada, et pole vist ainuke kes sihukest asja nägi.
http://www.ilm.ee/?45212
Eemal
Karl Adami kirjutas:
... Tuisuga lendab kaasa palju asju, kaasa arvatud rämpsu, halvemal juhul jäist lund...
Ikka paremal juhul jäist lund, sest lendav rämps on kindlasti halvem nähtus :)
Eemal
reedega võrreldes on Võru tundmatuseni muutunud jess!
Eemal
Jaa, tehkem täna veel ja lähipäevadel pilte,sest kauaks seda lund ei jagu enam...
Eemal
Täna veel? Väljas on kottpime.
Eemal
Eks püüdke homme kusagilt poest värsket saia või leiba leida!
Lisaks, eks ka mõne telekanali töö oli häiritud.
Aga ikkagi minu arvamus on selline, et üle pika aja on/oli meil ilus talveilm.
Eemal
Kaupo Kalda kirjutas:
Täna veel? Väljas on kottpime.
Huvitav, mul sel ajal veel päike paistis...
Eemal
pildike eilaõhtust
ees on näha kerge pinnatuisk, kuigi tegelikult oli nii, et vahel ei saanud silmi lahtigi hoida
Eemal