Sa ei ole sisse loginud.
Nonii ... lumi tuli maha täna nii uskumatu kui see pole. Niiet äkki aeg headerit vahetada jälle Ja ma tegin refreshi korralikult, ei muutunud midagi niiet ei ole asi minu internetis
Eemal
lumi tuli juba üleeile, aga see ei muuda jah fakti... Headerivahetus oleks oodatav, veel talvemeeleolu
Eemal
Palun, PALUN vahetage see header juba RUTTU ära muidu ma lähen hulluks!!!
Eemal
Alari Kivisaar kirjutas:
Palun, PALUN vahetage see header juba RUTTU ära muidu ma lähen hulluks!!!
Alari kas sa vahetad oma galeriis ka lumiseks tausta 8-)
Eemal
Vahetatud neh
Eemal
Eemal
Ja kui see lumi nüüd ära sulab, olgu kurat kohe tagasi suviseks vahetatud!
Eemal
Ühe headeri peaks porise ka tegema-see oleks kliimat arvestades enamuse aega ees
Eemal
Tõesti võiks olla nn. universaalheader, mis sobiks kõikide aastaaegade jaoks. Kevadeks võiks ikka korra kevadise headeri ikka ülesse riputada. (Nii palju kui meil siin veel kevadet on, 2-3nädalat)
Eemal
Me oleme paaril veebilehel teinud samuti aastaajaga seotud päise mis täpselt sügise või muu aastaaja alguskuupäeval automaatselt vahetub.
Eemal
Kaupo Kalda kirjutas:
Me oleme paaril veebilehel teinud samuti aastaajaga seotud päise mis täpselt sügise või muu aastaaja alguskuupäeval automaatselt vahetub.
no näed me ei saa nii, me peame ilma järgi asja ajama
Eemal
ühendage asi ilm.ee reaalaja andmetega, et kui ikka sajab siis on päis ka vesine :) kusjuures tehtav ;)
Eemal
Mis piirkonna järgi siis arvestada? Ühes Eesti otsas sajab, teises otsas sirab päike
Eemal
Siis oleks vast mõtekam välismaa ilmasaidi järgi, mis näitabki, mis ainult ühes punktis juhtub
Eemal
MarkoH kirjutas:
Kaupo Kalda kirjutas:
no näed me ei saa nii, me peame ilma järgi asja ajama
Ei nii ka ei saa, me peame esimese lumega panema nt talvise bänneri. Kuna ilmaennustajad on pmst üks kamp posijaid, siis see ei lähe mitte, kuna nad võivad selles osas u kuuga põõsasse panna
Eemal
Haah, just leidsin, et kui GMailis valid Settings / Themes / Tree,
siis see skin on just selline nagu hetke ilm sinu asukohas. Koha määrad siis kui skinni valid.
Eemal
Kaupo Kalda kirjutas:
Haah, just leidsin, et kui GMailis valid Settings / Themes / Tree,
siis see skin on just selline nagu hetke ilm sinu asukohas. Koha määrad siis kui skinni valid.
Poovisin ka seda tree tausta.Päris mõnus talvine meeleolu,klapib olukorraga väljas:)
Eemal
Mul küll ei klapi miskipärast. Mul puu tumeroheline. Ehk peaks muutma asukoha Tallinnaks Nõva asemel?
Eemal
kristjanmust kirjutas:
Mul küll ei klapi miskipärast. Mul puu tumeroheline. Ehk peaks muutma asukoha Tallinnaks Nõva asemel?
OT: ei aita ka asukoha määramine Eesti / Tallinn.
Eemal
Loodetavasti saab lähiajal headeri vahetust märgata
Eemal
Matu kirjutas:
Loodetavasti saab lähiajal headeri vahetust märgata
Ma loodan küll, et mitte. Meil Lõuna-Eestis on veel täpselt selline talv. Vastavalt aastale ikka, mitte kalendrile.
Eemal
Sven Sa oled pidur...lase see talv lahti, las ta läheb kõik ootavad juba kuna see kevad tuleb
Eemal
niiet kannatust, kõik käib Paide järgi .. kirik keset küla ikkagi .. kui seal mingi muu toon hakkab valge üle domineerima, siis ..
Eemal