Sa ei ole sisse loginud.
Mis sai siis sellest kokkutulekul reklaamitud särgi kampaaniast?
Eemal
Kampaaniga pole kahjuks kursis aga sellist särki tahaks küll heameelega.
Eemal
Noo aga milles siis äriidee seisneb? Kui ikka jänku saab särgi kus on peale jänkupoeg @ looduspilt.ee ja siis saab vanasokuks, siis ikka ostab uue Selles suhtes vist põdrapull hea olla, et sealt vaid üks aste edasi minna
Eemal
Krt see "L" suurus jääks ikka nats suureks
vtl kirjutas:
Musikäpp kirjutas:
tigekullid saavad nädalavahetusel kokku ja siis kui aega jääb mõtlevad mis nende jänkupoegade jms särkidega teha ...
väga lihtne - jänkupojad saavad "S" suuruses särgi, vanasokud "M", reinuvaderid "L" jne...
jätaks äkki vähemalt särkide peal selle liigitamise. igaüks, kellel on hääleõigus looduspilt.ee-s (vähemalt üks pilt) saab soovi korral särgi ja kogu lugu.
Eemal
see idee suuruste kohta jah sakib mul XL oleks paras öösärk
Eemal
toruonu kirjutas:
Noo aga milles siis äriidee seisneb? Kui ikka jänku saab särgi kus on peale jänkupoeg @ looduspilt.ee ja siis saab vanasokuks, siis ikka ostab uue Selles suhtes vist põdrapull hea olla, et sealt vaid üks aste edasi minna
Samas see idee lisada särgile kiri " jänkupoeg@looduspilt.ee " jne. vastavalt tasemetele, polegi nii paha. Siis võiks ka olla nii et nt. põdrapull saab osta jänkupoja särgi aga jänkupoeg saab põdapulli oma alles siis kui vastavasse tasemesse jõuab.
Eemal
Enda särgi suurus S . Soovi oleks ka mul saada t-särk. Et ka midagi vanapõlves meenutada olex...(jänkupoja staatuse mõttes)
vtl kirjutas:
väga lihtne - jänkupojad saavad "S" suuruses särgi, vanasokud "M", reinuvaderid "L" jne...
jätaks äkki vähemalt särkide peal selle liigitamise. igaüks, kellel on hääleõigus looduspilt.ee-s (vähemalt üks pilt) saab soovi korral särgi ja kogu lugu.
Eemal
Aaaga ma nagu oleks jänkupoja särgist ka huvitatud nö. mälestuseks
Eemal
Eemal
toruonu kirjutas:
see idee suuruste kohta jah sakib mul XL oleks paras öösärk
ehhee...mul jääb vahest isegi XXL väikseks. nüüd ma saan aru mis ma loomadele nii ruttu silma jään...
Eemal
Olles enne T-särkidele lasknud trükkida ja ise kujundanud, teen kogemustele toetudes ettepaneku tellida särke nii tavalise kui ka V-kaelusega (naistelõige ;)) ning trükkida nt siiditrükis. Kaks erinevat särgikuju seepärast, et nii mõnedki naisisikud (mina s.h) eelistavad rohkem kehakuju järgivat särki. Hinnavahe peaks olema marginaalne. Siiditrükk on lihtsalt ilus ja vastupidav.
Staatuse särgid on hea äriidee jah =) Aga kas siis teete särke juba suuremas mahus ette? Kui jupikaupa tellimise järgi teha, siis läheb ju mõttetult kalliks, või on Kristol mingi diil?
Eemal
siiditrükis on mõtekas teha jah ... kui tuleb kokku piisavalt suur tiraa˛ siis ei ole oluliselt kallim ka tükihind ...
tasub ehk mõelda kas see peab tingimata särk olema ...
võib ju teha ka peakatte (rätik, matkakaabu vms lotu)
Eemal
Musikäpp kirjutas:
siiditrükis on mõtekas teha jah ... kui tuleb kokku piisavalt suur tiraa˛ siis ei ole oluliselt kallim ka tükihind ...
tasub ehk mõelda kas see peab tingimata särk olema ...
võib ju teha ka peakatte (rätik, matkakaabu vms lotu)
Siis oleks mõte enne mingi eeltellimine teha et oleks teada kui palju tahtjad on.
Matkakaabu pole ka paha mõte, kuigi se näiteks eelistaksin särki.
Eemal
Musikäpp kirjutas:
eeltellimise teeme nii või naa .. pole ju mõtet asju seisma tellida
kui piisavalt laia servaga kaabu teha siis kaob vihmaga pildistamise mure ka ära - siis ei mahu jälle metsa
Siis juba sombreero )) Mul oli ükskord läbi võsa ronides tükk tegemist nokamütsi peas hoidmisega mis siis veel mingi suure kaabuga saaks. Läheks metsa nagu karnevalile ,)))
Eemal
Aga see on küll point, et särk võiks küll olla sellise värvivalikuga, et sellega kannataks ka metsas käia ehk siis rohelin värv sobis igati, kuid selle esiplaani värvide suhtes tuleb mõelda, et mitte kohe kättepaistev olla see küll rohkem suve teema, kuid ...
Eemal
ideed on teretulnud ... millist särki keegi kanda sooviks (millise sloganiga ja graafikaga) - tuleb arvestada ka seda, et siiditrükis teeb iga värv asja kallimaks ja läbi neljavärvi (CMYK) rastertrükk on kaheldava väärtusega - lõpuks on üks vakstuplönn särgil
PS! Ühtlasi võiks siinkohal looduspildi slogani konkursi välja kuulutada. Kes midagi originaalset ütleb ja see ka teistele meeldib, saab tasuta särgi nt.
Kokkutulekul juba üks slogan kambapeale tuli: "Tee pilti ja kommenteeri aga ära mölise"
Eemal
Musikäpp kirjutas:
ideed on teretulnud ... millist särki keegi kanda sooviks (millise sloganiga ja graafikaga) - tuleb arvestada ka seda, et siiditrükis teeb iga värv asja kallimaks ja läbi neljavärvi (CMYK) rastertrükk on kaheldava väärtusega - lõpuks on üks vakstuplönn särgil
PS! Ühtlasi võiks siinkohal looduspildi slogani konkursi välja kuulutada. Kes midagi originaalset ütleb ja see ka teistele meeldib, saab tasuta särgi nt.
Kokkutulekul juba üks slogan kambapeale tuli: "Tee pilti ja kommenteeri aga ära mölise"
" LOODUSPILT.EE - jänes, karuott ja rebane "
Eemal
MarkoH kirjutas:
noh siis jääb jõusse müügiguru draa poolt kokkutulekul pakutud variant, et igale staatusele oma särk...ja siis hakkame kibekiiresti staatuseid muutma
Kui õieti mäletan, soovitasin ka keskmise hinde särgile panna -- nii saab kohe õite kõva müügiartikli sellest särgist ;-P.
Tõsiselt rääkide, idee poolt olen täiesti, minupärast võiks nad olla rahumeeli ilma igasugu staatuste/hinneteta, lihtsalt lahedad särgid.
Eemal
mina ei poolda ka seda staatuste järgi jagamist.
Eemal
Slogan: Minge metsa [br]...ja peale särgi võtaks ka mina sellise mõnusa mütsilotu/kaabu, kuna hetkel olen mütsitu.
Eemal
Väga hea diskusioon.
Mulle meeldis Kristo disain rohkem, kuid seda pole vist paljud siinkõnelejad üldse näinud. Viigimarja oma sobiks minu arust hoopis särgi tagaküljele.
Mine metsa on küll hea slogan.
Eemal
Viigimarja kavandit on raske loodusfotoga seostada. Aga võib-olla on minu viga...
Mine metsa on hea jah!
Eemal