Sa ei ole sisse loginud.
Kõikidel fotohuvilistel on nüüd võimalus oma kõige ilusamad pildid jäädvustada fotoraamatusse. Oma raamatu võid kujundada oma maitse järgi alates ühest eksemplarist. Lähemalt saab tutvuda tasuta programmi allalaadides www.omaraamat.ee
Eemal
Sinu enda kujundatud fotoraamat toimetatakse Sulle 2-4 päeva jooksul elukohajärgsesse postkontorisse. Lisaks on võimalik tellimusele ka ise järele tulla (ei tule tasuda postikulu).
Kui tekib küsimusi , siis olen alati valmis neile vastama.
Eemal
Aivar P. kirjutas:
Mina soovitan.Tegin 80 leheküljelise raamatu ja jäin kvaliteediga väga rahule.
Mis 80 lk maksma läks, kui saladus pole?
Eemal
kui kalendrit soov teha oma piltidest siis on veel selline koht http://www.calendarworld.eu/
Eemal
Omaraamatus on olemas programm ka kalendritele.
Eemal
kuulge see oleks juu ideaalne kink mõnele kallile inimesele.
kui mul koguneb kunagi piisavalt ilusaid pilte siis teen endale ka sellise raamatu
Eemal
Tegin Omaraamatus raamatu valmis. Mitte küll looduspiltidega vaid poja 3-e aasta parimad pildid sai sünnipäevaks kokku pandud. Viimasepeal süsteem on küll välja mõeldud. Väga lihtne ja mugav ja arusaadav ja tore ja kiire jne. Õhtul saatsin materiali ära ja järgmine päev sain raamatu juba kätte. Super!
Ah et kuda kvaliteet? Noh, ega tõsist fotopaberikvaliteeti sealt ei tulnud aga sihkeseks asjaks väga hää. Värvid ja värgid täitsa paigas. Vaid sära ja teravust jääb VÄGA nõudliku silma jaoks puudu. Aga ega LOFOle ka palju alla ei jää
Eemal
Kindlasti on omaraamat hea võimalus, mille poole püüelda ning seega jäädvustada enese kauneid pilte ka paberile. Tuleviku jaoks väga tore soovitus.
Eemal
Alates novembrist asub omaraamat.ee uutes ruumides Pirital. Omaraamat asub reisisõpradele tuttavas majas Pirita TOP keskuse keskmes koos AlpiExpressiga.
Käes on OMA 2009 LOODUSKALENDRI-AEG :-)
omaraamat.ee alati Sinu teenistuses!
Eemal