Sa ei ole sisse loginud.
Tere,
toruonu jagas lahkelt mulle koodi. aga kuna tal endal ilmselt palju palju tegemist siis ei hakka teda oma küsimustega tüütama.
Nimelt: kas keegi annaks PHP'd mittejagavale inimesele abi kuidas see kodukas töökorda saada.
Ei piisa ju sellest et see 1 fail oma kodukale laadida ja siis käima lükata.
Ausalt öeldes ei ole ma siiani aru saanud mis moodi käib faili serveris lahti pakkimine?
Andke mulle veic nõu ja ma olen teile väga tänulik.
Võib ka mailile kirjutada!
Aitäh!
Eemal
Paki siis oma arvutis lahti ja kopeeri saadud failid serverisse.
Eemal
seal ainult 1 fail on ju.....
Eemal
Üks kaust,nimega gal,peaks seal olema.
Eemal
ja mul kui lahti pakkida tuleb 1 fail ka nimega gal
Eemal
kasuta õiget pakkijat. Ta pakkis sul lahti ainult gzip osa arhiivist. Unixis käib aka pakkimine sedasi, et koostatakse tar arhiiv ja siis see fail pakitakse kokku. Sa selle gal asjana saidki selle arhiivi. Võid proovida selle ringi nimetada gal.tar -ks ja vaadata kas su pakkija oskab selle lahti pakkida. Kui ei, siis proovi teisi pakkijaid.
Eemal
alustuseks aitäh ONU
proovin
Eemal
olemas sai hakkama.....
nii ja nüüd uploadin need kõik serverisse?
Eemal
Üldiselt sisaldab SQL juba ka admin kasutajat kelle parool on admin, kuid on täheldatud, et see ei tööta kõigi MySQL-de puhul, siis pead tegema
update conf set pass=password('parool')
Kus ma selle teen?
Eemal
Tore!!! ...ehk kirjutad ka oma soovitava kasutajanime ja parooli siia... sellist asja ikka avalikult ei levitata ma arvan.
Eemal
Urmet viimases Dalja postituses ei ole küll veel midagi kahju tekitavat ja tema küsimus on tegelt täiesti õigustatud. Mul oli ka täpselt selle sama asjaga alguses probleeme, ei mõistnud ka seda kuhugi panna aga pärast väikest konsultatsiooni toruonuga sain asja korda, siinkohal suured tänud Toruonule abi ja koodi eest
Eemal
Ei taha küll sitasti öelda aga vaevalt et sa urmet maailma sündisid nii et sa kõike kõigest tead. Kui sul ei ole midagi asjalikku öelda siis ole vait ja ära ütle.
Need kes nõu on andnud aitäh!
P.S Näed ei öelnudki sitasti!
Eemal
Oi Dalja anna andeks! Omast arust ma küll sitasti ei öelnud ja ei taha seda ka edaspidigi öelda. Ja kui sul abi peaks vaja minema, siis viska aga ükskõik mis fail siia üles ja ma aitan sind suurima heameelega! Lihtsalt vaadates teemat ja asjade kulgu, siis ma leian et see on täiesti normaalne.
Eemal
tead ma ei viitsi sinuga isegi vaidlusse ega debatti langeda....
Eemal
Ega minagi. Soovin vaid edu!
Eemal
Suured tänud Valmarile kelle abiga ma asja üles sain.
Nüüd minu järgmine küsimus. Mis mõõtudega pildid te üles laete???
Eemal
Ma loodan, et teemaomnik ei pahanda, viskan oma mured ka siia üles, pole küll hetkel toruonu galeriiga tegemist, küll aga ZenPhotoga, proovin seda vahelduseks.
Installeerimisel ilmnesid järgmised probleemid
http://www.avfoto.net/asjad/setup.mht
Tegemist on beeserveriga, kõik asjad peaksid olemas olema aga ma ei tea kust neid asju muuta, et siis võiks lahata neid muresid:p
Eemal
Ei saa küll aru, miks see link aga tundub, et probleemi põhjus on kirjas siin http://www.avfoto.net/ ehk siis zp-config.php failis oleks sul vaja sisse viia vajalikud muudatused. Kui sa sellest mõhkugi aru ei saa ja muuta ei oska, pead mõnele asjatundjale 'keele kõrva' ajama ja paluma tal vajalikud muudatused sisse viia.
Eemal
Jah, mainitud väljas tuleb muuta järgmised read:
$conf['mysql_user'] = "";
$conf['mysql_pass'] = "";
$conf['mysql_host'] = "localhost"; // Won't need to change this 90% of the time.
$conf['mysql_database'] = "";
Asub /zp-core
Eeldan et oled beeserveri admin paneli kaudu andmebaasi juba teinud? Kui jah, siis on sul user, pw ja andmebaas olemas ja saad mainitud neli rida täita.
Eemal
Ups, esimeses lauses asenda sõna "väljas" sõnaga "kohas" ehk siis zp-config failis..
Eemal
Eemal
Bleach kirjutas:
jäänud siis veel sellised
selle posti võiks kustutada:P(klaviatuur pole oma parimas eas enam)
aga
jäänud siis veel sellised mured http://www.avfoto.net/asjad/setup.mht
Eemal
Kaustadele album ja cache kirjutamisõigused paika. Ma ei tea küll mis ftp klienti sa kasutada, aga peaks vast piisama paremast hiireklikist kaustal, propertiese valimisest ja siis saad ju vajalikud linnukesed panna.
Eemal
PHP seal vist ainult safe mode ongi? Uuri teenusepakkujalt.
Eemal