Sa ei ole sisse loginud.
Mul selline mure, tahan kinkida fotokat inimesele, keda huvitab pildistamine, täpsemalt pildistab ta jahil käijes loomi. Tahaksin siinkohal siis abi paluda et milline aparaat oleks hea ja asjalik, hind võiks jääda vahemikku 11000-15000.-
ette tänades eff
Eemal
Kui sa ei oska ise osta midagi, siis on ehk parem nt. Photopoindi või Fotoluksi kinkekaarte kinkida ning las inimene ise ostab, mida soovib? Niimoodi soovitada ühele inimesele, mida ta teisele võiks kinkida on raske.
Eemal
Kui ta on huviline, siis ta teab üht-teist kah. Kunagi ei ole ju häbi mida sünnipäevaline ise tahab...
Eemal
Kasutab Canon EOS 400D ja lisan, et tegemist on suhteliselt algajaga, kes ei tea ise ka täpselt mis oleks see õige.
Eemal
Ma arvan, et sellisel juhul oleks targem mõni objektiiv kinkida hoopis.
400D pole sellise raha eest mõtet upgradeda. Mingit palju etemat fotokat selle raha eest vast ei saa.
Eemal
Canoni kasutajad oskavad kindlasti soovitada milline objektiiv oleks hea loomade pildistamiseks ja mahuks sellisesse hinnaklassi.
Eemal
Arvan samuti, et kinkekaart oleks kõige õigem mõte. Ei tea ju, kas ja mis tal olemas on ja mida vaja. Kui tal juba 400D olemas ja algaja, pole tõepoolest enne teist vaja, kui see "kitsaks" jääb. Pigem soetagu muud vajalikku nodi.
Eemal
Ta saaks 18 kilo eest juba korraliku kasutatud Canon L 100-400, poest saaks aga mõne kesisema uue asja. Kingi sihtotstarbeliselt raha. Pealegi peab ta ise ütlema kas linnud-loomad või näiteks hoopis makro või maastik paeluvad.
Eemal
Jah, see kah õige. Igal juhul oleks kõige mõttetum talle teine sama klassi aparaat kaela rippuma viia.
Eemal
kuna ta jahil loomi pildistab, siis kindlasti teleobjektiivi üle oleks tal suur rõõm ... kui tal seda veel ei ole.
Kui tingimata poehinnaga pead ostma siis ... mulle põgusal sirvimisel hakkas silma see
See mahub hinnaklassi, kuid pildikvaliteedi kohta ei oska midagi kosta. Ülejäänud raha eest võid sinna juurde statiivi vaadata ...
Eemal
Musikäpp kirjutas:
kuna ta jahil loomi pildistab, siis kindlasti teleobjektiivi üle oleks tal suur rõõm ... kui tal seda veel ei ole.
Kui tingimata poehinnaga pead ostma siis ... mulle põgusal sirvimisel hakkas silma see
See mahub hinnaklassi, kuid pildikvaliteedi kohta ei oska midagi kosta. Ülejäänud raha eest võid sinna juurde statiivi vaadata ...
Pigem kalduks siis juba kvaliteetsema optika poole, mis on ka oma headust paljude käes tõestanud ning on valgem: http://fotoluks.ee/?op=body&id=113& … =0&b=0
Eemal