Sa ei ole sisse loginud.
Ahoi loodusfoto fännid!
Selline küsimus teile, et kumba te eelistate:
1. Kas näha pilti pikema küljega 700px ja ilma vesimärgita;
2. Kas vaadata pilti suuremas formaadis, näiteks 900px või 1000px pikema küljega, kuid siis koos vesimärgiga?
Kõik vastused on teretulnud.
Eemal
Eemal
Mina vaataks muidugi suurema resolutsiooniga pilte. Vesimärgid mind eriti ei häiri, välismaa galeriides kohtab neid väga sageli.
Samas väiksematel monitoridel, kus desktopi resolutsioon on väike, võib tekkida raskusi piltide vaatamisel. Kui pildi üles jääb veel mingi menüü või logo, siis ilmselt tuleb alla kerida, et pilti tervikuna näha.
Eemal
Suuremalt
Eemal
Veel üks palve: äkki saaks igaüks, kes siin oma arvamust avaldab välja tuua ka selle resolutsiooni, millega ta pilte sirvib? Siis saab tunnetuse kätte, kas ka väiksema resolutsiooniga vaatajad tahavad ikka suuremaid pilte näha.
Eemal
Olen isegi mõelnud, et peaks oma pilte (täpsemalt mingit osa neist) suuremalt näitama. Mingitsorti vesimärk on tänapäeval sellisel juhul suht möödapääsmatu.
Eemal
kasutan erinevaid arvuteid resolutsiooniga 800x480, 1024x768 ja 1280x1024.
1024 laiusesse võiks pildid ju ära mahtuda.
Eemal
1280x1024
Eemal
Ahjaa, praegune reso on 1600x1200. Ise mõtlesin, et pikem serv võiks olla 800-900px. Huvitaks mindki aktiivsemate LP kasutajate ekraanireso.
Eemal
Suuremad pildid mõjuvad kindlasti mõnusamalt. Hetkel kasutusel reso 1280x1024
Eemal
Vesimärk isilikult ei häiri.
Eemal
Vesimärgi vastu pole mul midagi. Resodest siis 1600x1200 ja 1280x800
Eemal
reso 1280x1024
Kas poleks võimalus 800 px ilma märgita?
Eemal
Kasutan 1280x1024 ja pooldan ka suuremaid pilte, kuid püstkaadritega läheks siis keeruliseks...
Eemal
1920x1200, valiks suurema pildi ja vesimärgi.
Vesimärgi puhul võiks ainult olla võimalus seda pildile vastavalt paigutada, näiteks mu veel tegemata kodumaise hundi portree puhul vesimärk hundi nina ees oleks nõme aga kusagil passiivses nurgas kannataks ära.
Ehk üks raadionupp juurde, vesimärgi paigutan üles vasemale, alla vasemale jne. Saite mõttest aru loodetavasti.
Eemal
ii tsuku kirjutas:
Kasutan 1280x1024 ja pooldan ka suuremaid pilte, kuid püstkaadritega läheks siis keeruliseks...
just seda mõtlesin mina ka, et pilti hiirerullikut kerides vaadata on ka ikka üsna mage..
Eemal
Vesimärgiga on see probleem, et kui ta on nurgas, siis on ta võimalik välja kadreerida, aga kui keskel siis segab pilti. Enamus vesimärke, mida ma näind olen on võimalik ka suht kenasti välja töödelda. Aga parandage kui näib et jama ajan. Või ehk on kellelgi juba mingeid nö näidiseid või eeskujusi näidata, milline umbes olla võiks? Võibolla olen ma ka mingeid suht jõhkraid vesimärke näind.
Kasutan 1920x1200 ja 1280x800 ekraaniresolutsiooni
Eemal
mulle tundub, et püstkaader võiks olla 700 ja horisontaal 800 pix .. kas 800 sel peaks vesimärk olema ?
Eemal
Püskaader on problemaatiline jah. Üle 700 läheb jamaks. Kas minu vesimärgid väga segavad? Sätin neil kõigil eraldi asukohta ja läbipaistvust, et võimalikult vähe häiriks. Vahest muidugi ei viitsi kah Mind isiklikult need märgid üldiselt pole kunagi seganud. Ja pärast nende lisamist pole enam ka kordagi lapsnetivarguste signaale tulnud. Varem oli pidevalt.
Eemal
"piisad lehel" pildiga läks üsna pikalt ennem kui üldse üles leidsin:).
Eemal
mul 1280x800
Eemal
1000px pilt mahub ka 1024px monitorile ära. Mida suurem seda paremini kajab ikka pildistaja töö. Ma ise pooldan siis 900-1000px peale. Näiteks mingi 600-700px oleks väike pilt ja siis pealeklikkides võiks eraldiaknas (nagu praegu see mustvalge riba) avaneda suurem variant.
Eemal