Sa ei ole sisse loginud.
Ahoi looduspiltnikud!
Uues Loodusõppe portaalis (www.looduspilt.ee/loodusope) on käimas ka juba esimene konkurss, mille auhinnaks on 1000 krooni. Auhinna pani välja üks www.looduspilt.ee aktiivne kasutaja, kes soovib anonüümseks jääda.
Igatahes osalemiseks ja täpsema info tarbeks minge siia:
LOODUSÕPPE FOTOKONKURSS
Eemal
Tuletan meelde, et selle nädala lõpus läheb konkurss lukku, seega kes veel pole oma pilte üles pannud...
Eemal
Pildisuurusel piirangut pole, eks? Vähemalt pole seda mainitud kusagil.
Eemal
Pildi pikem serv peab olema 600 pikslit.
Mahu suurust vist ei ole.
Eemal
Issand jumal, ma olen ilmselt pime. Loomulikult on seal pildisuurus kirjas, mahtu küll pole aga see selleks.
Eemal
Mahupiirang on vist ka ikka nagu tavaliselt 150 kb, aga ma päris kindel ei ole.
Eemal
Nüüd saab konkursile saabunud pilte 'hinnata' -- küll ainult ühe hindega ja ainult siis, kui pilt meeldib ;-).
Eemal
edaspidiseks - pilti ei peaks ikka konkursile lubama, kui pildi allkiri pildi sisuga selges vastuolus on .. inimesed kipuvad selliseid valesid meelde j2tma ja uskuma .. konkreetselt pean siis silmas pilti rasvatihasest, allkirjaga 'varblane kurvis' ...
Eemal
Veits veider on, et linnalindude alla on sattunud ka jääkosklapere. Kas see veidike ebavõrdseks ei tee, oletades et mõni tüüp paneb sinna jäälinnu üles, mis on kahtlemata kõvem saavutus kui tuvi?
Eemal
Kosklad on mitmeski linnas üsna tavalised. Ja ongi kõvem saavutus, kui tuvi. So what?
Oma praeguses elukohas, Münchenis, olen jäälindu kesklinnas jõel küll kohanud. Samuti vesipappi, erinevaid pistrikke, väikepütti, kosklatest ja igasugu partidest-vartidest-hanedest-lagledest-laukudest-taitidest rääkimata. Need viimased on muidugi sisuliselt kodulinnud. Kahjuks polnud jäälinnu puhul kaamerat kaasas ja ka vesipapi-väikepüti puhul ei soosinud võtet ülevalt alla kõrge kallas. Hane pupilli aga ei viitsi enam pildistadagi.
Oluline on ikka see, et lind on linnas pildistet'.
Eemal
Konkursi tulemused on nüüd avalikud. Võitjaks osutus Martin Ülevaino pilt http://www.looduspilt.ee/loodusope/?pag … kpid=22193 . Martin, palun pane oma kontakt meile, et auhinna kättesaamise osas kokku leppida.
Autorite nimede pildi alla tekkimise tehnilise poolega hetkel tegeleme. Pildid on seal paremuse järjekorras, seega oma pildi koha näeb igaüks ära.
Eemal
Eemal
Eemal