Sa ei ole sisse loginud.
Tere rahvas,
Kas just nüüd ja kohe aga üsna varsti peaks hakkama enda kodulehe peale mõtlema. Et siin paljudel see tee läbi käidud ja äkki keegi viitsib oma kogemusi jagada. Lugesin siin mingtest eelmistest teemadest, et serveripakkujana nt Netpoint on viimasel ajal täitsa ok. No olgu, registreerin seal ära ja hakkan kuumaksu neile maksma, aga mis edasi? Kodulehte ka nagu oleks vaja. Kindlasti mõni aktivist on oma kodulehe ise "kirjutanud" aga kindlasti on palju ka neid kes kusagilt tellinud. Et siis keda-mida soovitate ja kuidas soovitate jne.
Eemal
Väga levinud nii enamvähem valmis koodi saaksid sa Toruonu käest. muidugi interneti avarustest leiab iganes tasuta galerii mootoreid, 2 suuremat vast on Gallery ja Coppermine. Endal kodulehel kasutuses veel Gallery 2, varsti kolin ka Toruonu koodi peale üle kui kujundusega ühele poole saan
ja siin foorumis vanemates teemades sobrades leiad ka veel hulgaliselt välja pakutud aadresse.
Eemal
Pixelpost on see, mida ise pruugin kodulehe jaoks.
Eemal
Netpoint'i serveris peaks Gallery mootor kah nüüd sees olema või vähemalt nüüd saab seda sinna vabalt panna - varemalt oli mingi safe mode'ga kala, et see oli kas keelatud või lubatud, et Gallery't ilma nö häkkimata kasutada ei saanudki. Olen ise kah seda kasutanud, täitsa norm. Saladuskatte all võin öelda, et ka Alaril oli kodukas kunagi selle mootori peal
Aga ega sa enne targaks ei saa kui ise järele proovid. Vali aga meelepärane välja ja asu katsetama. Arvestama pead aga sellega, et ega esimene väljavalitu igaveseks pruugi jääda. No juba puhtalt sellepärast, et ajad ja tehnoloogiad muutuvad.
Eemal
kas Gallery all mõtlete seda?: http://gallery.menalto.com/
Eemal
juhul kui taha veebimajutuse eest maksta saad ju ka blogisse pilte väga edukalt panna...Remo kasutab ka ju seda varjanti... ;D
Eemal
indukas kirjutas:
kas Gallery all mõtlete seda?: http://gallery.menalto.com/
Täpselt see samune jah, tõmba sealt kõige viimane kui huvi tunned.
Eemal
blogilehtede ülesehitus ei tundu mind rahuldavat kahjuks..
Eemal
Tänud, Valmar!!
Eemal
Valmar Voolaid kirjutas:
Väga levinud nii enamvähem valmis koodi saaksid sa Toruonu käest. muidugi interneti avarustest leiab iganes tasuta galerii mootoreid, 2 suuremat vast on Gallery ja Coppermine. Endal kodulehel kasutuses veel Gallery 2, varsti kolin ka Toruonu koodi peale üle kui kujundusega ühele poole saan
ja siin foorumis vanemates teemades sobrades leiad ka veel hulgaliselt välja pakutud aadresse.
ot aga kui Gallery on tasuta, siis miks Toruonu koodile kolid?
Eemal
indukas kirjutas:
ot aga kui Gallery on tasuta, siis miks Toruonu koodile kolid?
Toruoni kood on kah tasuta. Kolisin minagi toruka koodile üle. Üldiselt on nii, et need enam-vähem söödavad, mida vabavarana saada, on kas liiga keerukad või vastupidi. Gallery on noh nibin-nabin ikkagi liiga mahukas, samas paljude lisavidinatega, millega sul kunagi igav ei hakka aga lõpuks võib lihtsalt ära väsitada. Toruonu ja Jaagu kood on selline lihtne ja selge. Kui teadmisi on saad ka omanäoliseks teha. Näiteks Sveni kodukas (zacekfoto.ee)on kah sellele samale mootorile tehtud aga näe kui teistsugune, samuti on ka Peetril (petsifoto.com) täiesti omanäoline kujundus.
Eemal
indukas kirjutas:
Valmar Voolaid kirjutas:
ja siin foorumis vanemates teemades sobrades leiad ka veel hulgaliselt välja pakutud aadresse.ot aga kui Gallery on tasuta, siis miks Toruonu koodile kolid?
ma tahaks uut kujundust omale ja gallery omale ma seda teha ei oska
Eemal
ok, aga Toruonu koodi saamiseks pean ma talle kommi ostma või midagi?
Eemal
Vot ei tea mis ta soovib selle eest, aga proovi ilusti küsida
Eemal
Valmar Voolaid kirjutas:
ma tahaks uut kujundust omale ja gallery omale ma seda teha ei oska
Valmar - gallery'ga küll ei tohiks uue kujunduse saamine probleemiks olla. Tal ju juba alguses mingi neli-viis varianti erinevaid kaasas ja kui huvi, siis surfa veidi ringi ja leiad kümneid veel. Vaat toruka kujunduse mudimine on küll juba kunsttükk. Ok värvide mudimisega saab veel hakkama aga edasi läheb asi juba huvitavamaks.
Eemal
Urmet Pilt kirjutas:
Valmar Voolaid kirjutas:
ma tahaks uut kujundust omale ja gallery omale ma seda teha ei oskaValmar - gallery'ga küll ei tohiks uue kujunduse saamine probleemiks olla. Tal ju juba alguses mingi neli-viis varianti erinevaid kaasas ja kui huvi, siis surfa veidi ringi ja leiad kümneid veel. Vaat toruka kujunduse mudimine on küll juba kunsttükk. Ok värvide mudimisega saab veel hakkama aga edasi läheb asi juba huvitavamaks.
Ma pole vist päris õige inimene seda ütlema, aga tegelikult pole see väga suur kunsttükk, kui css'i valdad. Sisuliselt on kasutusel ainult 2 lehekülge, ok, adminiga 3, linkide- ja esilehega koos lausa 5. Sealt kõik kujunduselemendid välja rookida (mida osaliselt minu täiendatud koodis on tehtud) ning css-i paigutada ja paigutamine on oma suva. See on tõsi, et mõned kuvamiskordajad tuleb ka api-s pärast üle vaadata, kui ei taha 3x4 vms rea/tulbajaotust.
Eemal
Njah - ma siis vist eriti ei valda. Mäletan, et nägin päris palju vaeva enne kui korda sain. Fondid ja värvid polnud suurem probleem aga kuna soovisin üldist laiust 700-lt (vist) pikslilt suuremaks viia, siis edasi oli ikka veits pusimist.
Enivei - gallery'ga peaks asi lihtsam olema kuna seal koodimaailma sukelduma ei pea kuigi ka sisuhaldusliides paneb algul silmad täiega virvendama.
Eemal
aga mida arvata "tavalisele inimesele" veel sobivamatest kohtadest nagu http://www.foliolink.com/ jms? Välja arvatud muidugi see, et nad päris head raha tahavad..
Eemal
vaata ka vanu teemasid .. nt: http://www.looduspilt.ee/foorum/viewtopic.php?id=682
kasuta otsingut
Eemal
Urmet Pilt kirjutas:
Valmar Voolaid kirjutas:
ma tahaks uut kujundust omale ja gallery omale ma seda teha ei oskaValmar - gallery'ga küll ei tohiks uue kujunduse saamine probleemiks olla. Tal ju juba alguses mingi neli-viis varianti erinevaid kaasas ja kui huvi, siis surfa veidi ringi ja leiad kümneid veel. Vaat toruka kujunduse mudimine on küll juba kunsttükk. Ok värvide mudimisega saab veel hakkama aga edasi läheb asi juba huvitavamaks.
Ma neid kujundusi vaatand küll ja ei meeldi enam ükski otsustasin et enda koduleht võiks olla enda kujundatud
Eemal
Kas keegi aitaks toruonu koodi üless panna ruutserverisse. Pole kunagi ise sellega kokku puutunud ja oloeks abi vaja.
Eemal
Probleem lahendatud:)
Väga palju aitas ja oma aega ohverdas looduspiltnik Urmet Pilt.Suured tänud!
Eemal