Sa ei ole sisse loginud.
Kasutan canon 40D kere mille ees on juba ~5 kuud olnud Sigma 15-30 kõik töötas ilusasti kuni laupäevani. Keerasin jälle selle objektiivi ette ja kaamera enam autofookust ei tunnista. Display'lt on ka ära kadunud servo ja fookus valikud. Kuid kui keeran ette mõne teise objektiivi siis kõik töötab.
Vaatasin ka obje klemme kuid ei näind miskit et oleks puudu ei näe selline välja ka nagu kaamera ei saaks ühendust aga no pole päris kindel.
Ehk oskate nõua anda mis teha?
Eemal
Ma ise puhastaks siiski klemmid ära, äkki ei anna siiski lihtsalt kontakti. Kas google ei teadnud midagi rääkida? Tihti on mingitel objektiividel tüüpvead.
Eemal
Nn "bensiin otsas" põhjus pole? Ehk kogemata Af/M lüliti välja lülinud objektiivil? :)
Eemal
kaups kirjutas:
Nn "bensiin otsas" põhjus pole? Ehk kogemata Af/M lüliti välja lülinud objektiivil?
Kurat küll, no nii lollilt pole ma ennast tükk aega tundnud
Oligi selles viga. Tänud tähelepanu sellele viitamast
Eemal
Dziisas :)))
Eemal
no hea lugu, ma kahtlustasin algusest peale seda, ometi ei julgenud siia kirjutada, et ega ometi ..
Eemal
alati tuleb alustada lihtsamast, oli see nüüd eestifotos või fotokalas aga hiljuti käis läbi teema kus 16-50/2,8 objektiivil pildi laias otsas oli nurk must. peale pildi nägemist pakkusin et varjuk on viltu ees. nii oligi.
Eemal
Inimese loom on liiga intelligentne, et otsida pisikest viga Kohe keerulisema tee poole.
Eemal
Üks tuttav klõpsis õhtu otsa pilte teha ja olevat veel käsi hõõrunud mõnest heast kaadeist. Rõõm sai otsa kui selgus et filmi ei olnud sees:D Kaameraks oli mingi vanakooli Nikon, käsitsi vinnastamisega.
Eemal