Sa ei ole sisse loginud.
Hei!
Saame kokku 23-24 aug paljudele teada-tuntud tädi Leili vanas talukohas (vt asukohakaart allpool).
Koguneme alates 23. aug (laupäev) lõunast. Leili ise ühineb meiega õhtul 6-7 paiku.
Kaasa peab võtma: hea tuju ja mõned uued naljad.
Kaasa võib võtta: fototehnikat, fotosid, muusikainstrumente-lauluraamatuid, alkohoolseid jooke ja muid tujutõstmisvahendeid va kanged narkootilised ained.
Soovitav on kaasa võtta: suupoolist sütel küpsetamiseks ja telk (kui soovid ööseks jääda).
Kui midagi ununeb maha, siis lähim kauplus on Vändras ~7km kaugusel laagriplatsist.
Põhiline tegevus kokkutulekul on ümber lõkke istumine ja teiste üle teravate naljade tegemine. Anekdoote räägitakse minavormis, ning hommikul korratakse valusamad palad üle.
Puhkepauside ajal saab lähiümbruses pildistada, jões nägu pesta ja kuivkäimlas käia.
Kuidas kohale jõuda?
Õige teeotsa leidmiseks liikuda Pärnu-Paide-Rakvere maanteel kuni teeristini, kus on viidad kolmes suunas ja kus asub RMK Vändra metskonna uus kontorihoone. Viitadel kirjad:
Vändra 2, Pärnu 48, Rakvere 131, Paide 47.
Sellelt ristmikult (RMK Vändra metskonna vastas) suunduge kitsale kruusatatud kurvilisele külavaheteele, kuhu suunas viita ei ole. Sihtkohani jääb sõita 5 km.
2 km pärast hargneb tee kaheks, sõitke vasakpoolsemat haru pidi. 300 m pärast ületate piireteta silla üle Massu jõe. Edasi 200 m pärast jälle tee hargnemine, hoidke paremale. Veel 900 m ja rohkem sõidetud teeots pöördub paremale. Edasi on sirge põldude ja metsatukkade vaheline tee 1,6 km, vahepeal väike eramaad tähistav sildike. Jõeni jõudes lõpeb tee ja oletegi kohal.
Autod tuleb mahutada tee äärde või vasakule viljapõllule (kui ikka vili võetud selleks ajaks). Paremale jääb kitsas sild. Laagriplats – vana taluõu – ongi silla taga jõe ääres.
MAAAMETI KAART
DELFI KAART (lingil kaardi keskpunkt)
Palun pange end siia foorumisse kirja ka, kes tulijad.
Eemal
Kõigi eelduste kohal üritan ma kohal olla.
Neil kel võimalus kasutada GPS -i või nüvi -
WGS84:
N 58°40’45.6’’
E 24°57’51.8’’
L-EST 97
X 6504800.2
Y 555937.3
NB! Koordinaadid võivad paari meetriga tegelikust olukorrast erineda kuna ma ei mäleta täpselt, mis moodi see määratud sai.
Eemal
Kas mingit aktiivsemat tegevust ka seekord on? Kevadine puudeistutamine oli väga hea ühendaja, eriti nende jaoks, kes tegelikult ei olnud kaaspiltnike päriselus näinud (mina näiteks). Leilil vast ikka midagi huvitavat leiab seal teha . Mati viktoriin oli ka eelmine kord väga tore.
Eemal
tulen laupäeval, lähen pühapäeval
Eemal
Leili mainis taimede ümbert muru tallamist, et parem trimmeriga niita, aga ta ei olnud veel kindel, kas seda on vaja teha. Annan teada kui ta täpsustab.
Leili, näed .. inimesed tahavad tööd teha .. ehk leiad midagi
Ja loomulikult, kui kellelgi on mõtteid, mida võiks teha, siis ettepanekud kõik teretulnud.
Ahjaa, et ma ise ka ikka tuleja. Tõenäoliselt nagu Pets - ööseks(mitte et ma nüüd tema pärast ööseks jään).
Eemal
Tulen ka vist sellel korral, aga ei ole kindel, kas jään ka ööseks.
Eemal
Ahjaa - tulen.
Eemal
Arvatavasti olen ka tulija kui midagi just äkitselt vahele ei tule. : )
Eemal
Mina ja Tanel arvatavasti tulemas.
Eemal
Kuna on plaanis natuke fotokola juurde osta siis, ehk võtaks tulijad kaasa, kel olemas, lainurga. Eriti huvitaks mind sigma 10-20 ja canoni 17-40. Tahaks enne otsustamist näha ja katsuda
Eemal
kas jänkupojad on ka oodatud?
ehk kellegil ka autokohta tartust?
Eemal
ma tean mitut inimest, kes nagu peaks tulema .. pange ennast siia kirja, saab kambast parema ettekujutuse.
Eemal
Annan ennast ja Elenit tulijatena üles...
(Arvatavasti millaski laupäeva pärastlõunast)
Eemal
panen kirja tulijaks.
Eemal
tulen ilmselt ka, v2hemalt päeval korraks läbi, aga ehk jään ööpeale ka, kui just koledasti ei saja.
Eemal
Kas Tartust autoga minejaid on? Kui kellegil vaba kohta autos on, võiks mind ka peale võtta. Klapiksin kütuse raha ka ja nii.
Eemal
kuis siis sel korral õnnestus kokkutulek..tagasiside..(A)
Eemal
Oli päris tore teine. Sai pilti tehtud, istutud, juttu aetud, käpp mängis pilli ja natuke ka laulis. Vihmaga oli väike mure aga selle lahendasime telgiga ära. Osavõtt oli nagu natuke nadi aga ikka üle 10-ne tuli ära. Ja isegi Jaak jõudis läbi hüpata ning pühapäeval käis ka Marko.
Eemal