Sa ei ole sisse loginud.
rando-> Rando Tomson Tänud!
Eemal
silm-> Tarmo Mikussaar
Eemal
bling-> Jaanika Mandriks
Eemal
Veel üks tore asi selle juures - inimesed ei ole enam kesksoost. Ma millegi pärast kogu aeg arvasin, et Nyy on õrnema soo esindaja Noh umbes nagu väike My
Eemal
uv-Urmas Viss Tänud!
Eemal
alari kirjutas:
Veel üks tore asi selle juures - inimesed ei ole enam kesksoost. Ma millegi pärast kogu aeg arvasin, et Nyy on õrnema soo esindaja Noh umbes nagu väike My
Muig
Eemal
Mark0 -> Marko Kivimäe.
Eemal
kui see asi siin samasuguse hooga jätkub, võiks ehk mingi aja pärast kaaluda üldse Alias´e variandi kaotamist.
Pets => Peeter Nahko
Eemal
Janek -> Janek Laanemäe
Eemal
Eemal
Miku^^ --> Mikk Mihkel Vaabel
Aitäh!
Eemal
Eemal
pripsu => Peeter Teedla
Tänud!
Eemal
Ma vabandan et siia teemasse panen selle, aga võiks mingi kleepsu teha foorumisse, et ei tekkiks niipalju küsimusi sellele, et kuidas foorumis oma nime muuta...
Millegipärast ei saanud isegi hakkama.
Eemal
Eemal
Tegelikult oleks lihtsam kasutajanimi täisnimega asendada süsteemselt ja kaotada alias, praegu teeme mingit kilplasevärki.
Eemal
Kaupsil õigus, aga FIBILP(Fashion is back in looduspilt) ehk siis
kaspir = Kaspar Raamat
Eemal
kaspi = Kaspar Raamat , Ups
Eemal
mina ka ei saanud foorumis oma kasutajanime muutmisega hakkama:(
Eemal
Profiili all tuleb muuta kasutajanime. St pärisnimi ja kasutajanimi on siis sama.
Muideks üks puder selle vahetusega siiski tuleb. Näiteks kui pildi all keegi viitab a'la, et vt-> Pets, siis mõistatad ehk välja, keda mõeldi. Aga kui vana kasutajanimi ei seostu kuidagi pärisnimega ......
Sama asi siis ka foorumis viitamistega.
Muidugi, kui taoline valu lühikeses perioodis üle elada, siis probleem ainult vanemate sõnavõttudega.
Või oleks vajalik kuskil servas säilitada kogum aliastega neile, kes vanemas kultuuriloos sobravad
Eemal
no panin profiili alla pärisnime lahtrisse oma pärisnime, kasutajanime ta ju muuta ei lase... tulemuseks see, et olen ikka vana kasutajanimega
Eemal