Sa ei ole sisse loginud.
Nyy-> Andrus Liinak
Eemal
ps -> Siim Peetris
Eemal
Ama -> Ama Lehtmets
Ma saan aru, et väga paljud siin foorumis on omavahel sõbrad ja küsimust ei teki, et kuidas tohib pöörduda piltide all või foorumis? Kas koos perekonnanimega?
Ütlen siis ka kohe, et minu poole palun ikka eesnimega.
Eemal
tungalpähkel - Vivian Ainsalu
Eemal
jakoboo - Jakob Oetjen
Eemal
Mis sest, et ma siin üpris ebaaktiivne sisselogija (kuigi igapäevane külaline) olen, aga nime vahetaks ikkagi. Siis pole kunagi tulevikus vaja ehk enam mässata.
leeklamp - Teno Viherpuu
Aitäh!
Eemal
Kuna Madiseid võib olla mitmeid ja vältimaks kahtepidi mõtlemisi tasuks ka endale perenimi lasta järgi panna.
Madis - Madis Pilt
Eemal
taod -> Arno Peksar
Eemal
tom - Toomas Ili
kui juba sebima hakkate, palun vahetage siis foorumis ka ära. tänud suured.
Eemal
Eemal
huh, nyyd on k6ik segamini nagu puder ja kapsad, siiani seostasid pilte ja nime, oli siis mis ta oli, nyyd on k6igil uued nimed. mina kampaaniaga kaasa ei tule ja j22n endiselt vana variandi juurde
Eemal
Peale minu postitust kell 19:57 läks täiega nimede tulistamiseks siin! Vat mis võib juhtuda kui mõne tunni vahepeal sigu käid passimas!
Eemal
klm76 kirjutas:
Praegu on tegemist selle pagana numbri meelespidamisega - sellega puudub minul igasugune seos. Kunagi ma vist seletasin selle saamisloo.
Seletasid jah. Igavene pikk ja keeruline lugu oli. Ära palun uuesti seleta - elu niigi raske
Eemal
Olen ka selle ettepanekuga nõus: Priit P -> Priit Pallum
Eemal
Priit Pallum kirjutas:
mis valemiga foorumis nime ära vahetasid ?
Eemal
andre73 kirjutas:
Priit Pallum kirjutas:
Trükkisin oma kasutaja profiili all endale uue kasutaja nime ja asi ants.
Eemal
Nüüd on sassis jah ja mitte vähe.
Kaups: Kaupo Kalda
Karin: Karin Kilp
Eemal
Priit Pallum kirjutas:
andre73 kirjutas:
Priit Pallum kirjutas:
Trükkisin oma kasutaja profiili all endale uue kasutaja nime ja asi ants.
mul küll ei lase mingit uut kasutaja nime trükkida...pärisnime saan vaid vahetada
Eemal
Andres Tamm kirjutas:
Priit Pallum kirjutas:
andre73 kirjutas:
mis valemiga foorumis nime ära vahetasid ?Trükkisin oma kasutaja profiili all endale uue kasutaja nime ja asi ants.
mul küll ei lase mingit uut kasutaja nime trükkida...pärisnime saan vaid vahetada
Anna teada, kui tahad tagasi muuta
Eemal
icc nüüd sain pihta et päris nime lahtrisse panin lisaks eesnimele perekonnanime ka see muutis kasutaja nime ära
Eemal
ups > Martin Mägi. Aitäh.
Eemal