Sa ei ole sisse loginud.
Kopin siia ka selle jutu, mis ühe pildi alla unise peaga kirja panin Kui veel arvestada, et seda kohta siin külastatakse kuu jooksul enam kui sajast tuhandest erinevast arvutist siis pole paha ´promo´ algajale(ja mitte ainult) looduspiltnikule.
Nüüd siis see jutt:
Juba mõnda aega on mulle tundunud, et OMA pildi all OMA nimega esineda on eri soliidne ja korrektne. See ei ole siin ju mingi selline sait, kus anonüümselt peaks mingite tobedate hüüdnimede taha varjuma. Ärgu nüüd keegi solvugu:) Seda enam, et õiged nimed ju kõigil teada ja kirjas. Kutsun teisigi üles piltide alla (mis ju AUTORIkaitse seadusega kaistud) autori õigeid nimesid panema. Usun, et kogu suhtlemine looduspildis muutuks ka palju...ei leiagi nagu õiget sõna:) Toredamaks võib-olla:)
Eemal
Eemal
mulle ka see mõte meeldib, polegi varem selle peale nii mõelnud.
Eemal
Alari kas Sa mõtled, et peaks siis nime vahetama? Nickname tegelikuks nimeks?
Eemal
Eemal
varsti on viimase kahe päeva jooksul sisse loginute tulp topelt paksem
Eemal
Nickname tegelikuks nimeks jah. Aga ega siis ei PEA, kui mingil põhjusel soovi pole. Lihtsalt mina tegin selle ära just neil põhjustel millest ülevalpool rääkisin.
Eemal
Olen ammu juba nime vahetamisele mõelnud. Siiani olen arvanud, et see ei ole võimalik..
Nagu ma aru saan, pole nime vahetamine väga lihtne? Selleks peab vist adminnidele kirja saatma?
Eemal
Olen isegi vahel mõelnud, et omalajal sai täiesti mõttetu nimi endale valitud, tahaks ringi muuta. Oma pärisnime kasutamine kõlab viisakalt (ka teiste kasutajate suhtes)!
Saan aru, et kasutaja ise seda muuta ei saa. Et kuidas siis? Kiri adminnidele?
Eemal
Eemal
menn kirjutas:
Olen ammu juba nime vahetamisele mõelnud. Siiani olen arvanud, et see ei ole võimalik..
Nagu ma aru saan, pole nime vahetamine väga lihtne? Selleks peab vist adminnidele kirja saatma?
Olen ka ise mõtelnud enda pärisnime all esineda kuid seni olen jätnud palve esitamata kuna enda kunagiste otsuste eest pean ise vastutama ning nimevahetus oleks (tarbetu) lisatöö adminidele.
Või äkki teha nimevahetusnädal? Või kuu? Paistab, et kasutajatel on huvi selle vastu.
Eemal
Väga hea mõte, kirju on juba laekunud. Aga teeme nii, et ärge saatke kirju, vaid kirjutage oma praegune kasutajanimi ja uus hoopis siia teema alla, sest kirjakasti tuleb vahel teisigi kiiremaloomulisi kirju ja nii võivad mõned soovid lihtsalt ära uppuda ja kaduda. Seega palun kirjutage oma soovid siia ja hakkame jõudumööda neid täide viima.
Eemal
TederS-st Siim Teder
Eemal
assa pagan, just lugesin foorumit ja saatsin kohe sooviavalduse e-mailile. Ja nüüd tagasi siia lugema tulles, juba uus inf ees. Mis siis ikka, lisan siia ka oma soovi:
marell = Sirje Männik
Eemal
Veel üks info siis neile, kelle nimi juba vahetatud, et sisse logimisel tuleb siis kasutada uut kasutajanime a la Sven Zacek ja siis parool, mis jääb endiseks.
Eemal
hanssa => Hannes Saag
Eemal
Eemal
maris --> Maris Kohv
Eemal
Jah, tegelikult on märksa meeldivam kasutada oma pärisnime.
metskuts = Neeme Ponder
Eemal
andre73 kirjutas:
aga kas foorumis jääb siis nimi muutmata?
Kas foorumis ei saa ise oma profiili alt muuta?
Eemal
Kas kasutajanimes võib kah õ täht olla?
kui võib siis oleks nimevahetusest (klm76 -> Tarmo Kõlli) huvitatud,
kui aga õ tähega tekkib probleeme siis peab asja veel kaaluma.
Praegu on tegemist selle pagana numbri meelespidamisega - sellega puudub minul igasugune seos. Kunagi ma vist seletasin selle saamisloo.
Eemal
Sven Z. kirjutas:
andre73 kirjutas:
aga kas foorumis jääb siis nimi muutmata?
Kas foorumis ei saa ise oma profiili alt muuta?
pärisnime saab aga kasutajanime ei
Eemal