Sa ei ole sisse loginud.
Info selle kohta on siin : www.lofo.ee
Eemal
Ma küll ei osanud seda oodata aga täna oli postkastis. Tuleb üks hea kostutus peale pikka tööpäeva
Eemal
täna siis ka hiiumaal postkastis. kiire lehitsemine järel arvaks, et on lugeda küll.
Eemal
Kas ainult minule käib närvidele:) see kui kahasse kirjutatud lugude juures ei saa aru kes on millise pildi autor?
Eemal
Alari, sa pole ainuke! Loodetavasti järgmises numbris on asi selgem:)
Eemal
Eemal
toimetaja peaksite palkama, kes typod v2lja ajaks .. muidu tiptop, nagu ikka ..
Eemal
Tegelikult oli ju tore lugeda et Jasper Doest on loodsufotograaf
Eks typosid juhtu kõigiga.
Mind häiris et Tõnis Tuuga artiklis või fotode juures pole tehnikat mainitud. Kui ikka pikk jutt sellest kuidas esimest korda makroobjektiivi proovitud sai ja siis omale uus lemmiklelu ostetud. Tahaks ikka teada, mis siis ostetud sai (mille saab küll looduspildist tehnika alt järele vaadata, aga oleks võinud kohe ajakirjas kirjas olla).
Eemal
Alates järgmisest numbrist ongi plaanis teha nii, et iga loo ja pildi juures on tehnika täpselt välja toodud. Kuidagi hea on välismaa ajakirjadest seda lugeda.
Eemal
mercar kirjutas:
Mind häiris et Tõnis Tuuga artiklis või fotode juures pole tehnikat mainitud. Kui ikka pikk jutt sellest kuidas esimest korda makroobjektiivi proovitud sai ja siis omale uus lemmiklelu ostetud. Tahaks ikka teada, mis siis ostetud sai (mille saab küll looduspildist tehnika alt järele vaadata, aga oleks võinud kohe ajakirjas kirjas olla).
Äkki oleks see tekst liiga tehniliseks läinud, aga tagasiside on hea:) Objektiiv, mida ma proovida sain oli Sigma 105mm, aga endale ostsin Sigma 150mm. Ajakirjas on kõik peale jää-ääre tehtud 150mm.
Eemal
Avaldan tänu kõigile, kes selle aasta kolmanda LOFO ilmumisele kaasa aitasid. Minu meelest senistest parim
Eemal
Minugi poolt taas tänud LOFO tegijatele ja kaasautoritele! Huvitav juhus - ostsin just poest oma esimese rulli slaidfilmi ja LOFO-t lahti lüües vaatab vastu artikkel "Slaidimaastikud".
Eemal
mmmmmm...
LOFO on mõnus nagu alati:)
Eemal
Kas uus LOFO hakkab juba valmis saama?
Eemal
Lähem info www.lofo.ee -- kuid iseenesest on uus Lofo väljas.
Eemal
no ma siis lähen otsima seda poest, kusagilt...
Eemal
Otsige punase harjaga tedrekukke!
Eemal
veab sul. hiiumaale ehk jõuab homseks.
Eemal
Ma sain oma koopia kätte juba enne üheksat hommikul r-kioskist siis
Eemal
Mulle ei olegi veel uus LOFO postkasti jõudnud:)
Eemal
Rivo Tarum kirjutas:
Mulle ei olegi veel uus LOFO postkasti jõudnud:)
Eemal