Sa ei ole sisse loginud.
Ka huvitaks mind, et kui kustutamisese teemal mõtisklemiseks läks, kas siis antakse võimalus kustutada ka pilte, mille hinne on üle 2,5. Näituseks tooks kas või oma pääsusaba pildi, mis mind rahuldab hetkeni, kus mul tekib võimalus saada parem eksemplar paremal taustal. Kahel pääsusabal ma ei näe oma galeriis mõtet ja sel juhul võiks kustutada ikkagi halvem, selle asemel, et paremat mitte üles panna.
Eemal
ei, sellist plaani pole esialgu..ootame ja vaatame, kui sait areneb...üldiselt ei või aga midagi kindlalt välistada. nt kaupsi idee seada mingi limiit kustutamisele vms...aga praegu seda kindlasti esimese hooga ei tule.
Eemal
markoh -- millist kaupsi ideed sa siin silmas pead?
Eemal
see alumine osa "enda piltide kustutamisest"
http://www.looduspilt.ee/foorum/viewtop … =2743#2743
Eemal
ok, ma kartsin juba, et seda kohtuvärki ;-).
Eemal
kohtuvärk võiks jääda plaan beeks kui kunagi vaja peaks olema. skeem millena saaks aegajalt puhastada ja võimalikult objektiivselt. onju, draa, urr :)
Eemal
Ma arvan, et praeguse kommimisaktiivsuse juures peaks aur minema uutele ja/või headele piltidele, mitte poolkõvadele, mida see kohus paratamatult teeks ;-).
Eemal
Nii
Mina ikkagi seda meelt ei ole, et kasutaja võiks kuskil ise vaikselt pilte eemaldada. Siis tekiks sihuke imelik piltide kadumine. Kustutamine peaks just käima niimoodi avalikult, et kõigile on näha, mis täpselt kustutamisele lähevad.
Hindepiiriga 2,5 olen nõus, 3 tundub natuke liiga kõrge olevat.
Eemal
aga Sven mis sa arvad sellest kui nende suurpuhastuste ajal antakse kasutajale õigus ka kustutada oma mõnda kõrgema hindega pilti? ja ainult siis.
Eemal
Eemal
Tere sõber! Sinust oli suur abi. Peagi räägime.
Eemal
ei taha jälle tüli põhjustada, kuid uudishimu tapab ... kas ma eksin väga rängalt kui arvan et mõningad autorid on mõned oma kehvemad pildid siiski lasknud maha võtta? sest on üks konkreetne pilt ühelt autorilt, mida mitte enam üles ei leia ... (ei hakka siinkohal igaks juhuks nime mainima) tegemist puhta uudishimuga ... kui eksin, jätkan otsinguid
Eemal
veel mõnda aega tagasi sai lasta pilte maha võtta. Isegi lasin oma osad pildid maha võtta, siis läks nädalat paar ja Sven announcis, et enam ei võeta pilte maha. Kas peale seda on midagi maha läinud või mitte, seda ei tea...
Eemal
mis ajani seda teha sai? ma mõtlesin et see kogu aeg "keelatud" olnud ... peab hakkama vanemaid teemasid põhjalikumalt läbi lugema. igal juhul vabandan!
Eemal
18.juuli 2005 kell 15:58 oli Sveni post, et enam ei saa kustutada... Seega kuskilt sealt maalt enam adminnid ei lasknud kustutada. Ise kustutasin millaski juuli alguse paiku ka ca 3 pilti maha.
Eemal
näääh, nüüd olen küll vasta pükse saanud ... endalgi näpud sügelesid et saaks mõne pildi maha võtta ... damn, ei teadnud lihtsalt! ai, valus!
Eemal
Ei noh, kui eelnevalt on öeldud, et pilte eemaldada ei saa ning need ikka siia saadetakse, järelikult on autor oma tegevusest teadlik ning on nõus sellega, et need pildid jäävad siia rippuma kasvõi aegade hämaruseni.
Eemal
mitte, et ma kellegi poolel või vastu oleks, kuid just paar lõigukest tagasi sai arutletud, et algselt sai pilte maha võtta ... samas kui asi ikka väga juriidiliseks läheb, siis tekib küsimus, et on ikka asjal nagu mõtet? tegemist ju vabast tahtest tehtava saidiga
Eemal
üks teema muidugi see, kui keegi meie kogukonnast päriselt lahkuda tahab, siis me loomulikult takistusi teha ei saa ning eemaldatakse kõik pildid ja kommentaaridelt nimed. see teine pool asjast on see, et nö kehvemate piltide eemaldamisfunktsioon ju tekib ja vaevalt keegi tahakski oma häid pilte maha võtta, pigem ikka neid halvemaid....seega minuarust peaaegu probleemi ei olegi.
Eemal
aru ma ei saa tegelikult, et milles teema. meil k6igil on paremaid ja halvemaid pilte. on pilte, mis tehtud siis, kui paljusid asju veel ei teadnud, ja mis tagantj2rele vaadates tunduvad t6epoolest mannetutena .. mis siis?
minuarust peaks autorid oma piltidele, mida nad miskip2rast halvaks peavad, hoopis juurde kirjutama, et mida nad ise hiljem teisiti oleks teinud, ja mis valesti sai .. ja las nad olla yleval .. tulevastele p6lvedele 6petuseks ..
oma ilupildigalerii v6ib igamees ise teha .. ja sealt halvemaid maha v6tta ja uusi juurde panna jms iganes p2he tuleb ..
Eemal
olen nõus, et peab olema nii häid kui halbu pilte ja olgem ausad - iga enesest lugupidav fotograaf peab suutma kriitikat taluda! aga minu enda silmis ei muutu mu pilt halvemaks kui sellele hindeks laksatakse näiteks üks ...
Eemal
>> minuarust võiks inimesele jääda valikuvõimalus (teha OMA piltidega, mis tahab)
jah, kas panna neid looduspilt.ee'sse yles v6i mitte ...
Eemal