Sa ei ole sisse loginud.
kas ainuke variant on photoshopis save for web või on veel mingine variant?
ja kas see save for web värviprofiili ära ei kaota?
Eemal
PS ei kaota profiili ära, kui "save for web" aknas paned linnukese ICC Profile aknasse
Eemal
LP Adminnid, kas oleks äkki võimalik tekitada pildi sisestamise aknasse linnuke "Soovin peita EXIF infot esimesel nädalal" . Ilmselt on EXIF -i kaotamise soov tingitud oma isiku salajas hoidmise soovist. Aga kui isik on juba avalikustatud, siis võiks ju EXIF ka nähtav olla.
Lahenduse külje pealt saaks seda realiseerida EXIF akna keelamise teel või pildifailist kahe faili tekitamise teel, ühes on EXIF info ja teises see puudub. Nädala pärast failid vahetatakse ja ilma EXIF infota fail kustutatakse.
Eemal
Mina olen ka klm76'ga täiesti nõus, et nii võiks olla. Ei tohiks ju väga raske teha olla?
Eemal
mina ei tea, mul ei kaota save for web exifit lõplikult, pildisuuruse ja paar asja veel jätab ikka alles. Ja kui võtan lihtsalt pildil Properties-Details ja sealt Remove Properties, siis ikka ei kao exif lõplikult. Oskab keegi äkki nõu anda?
Eemal
Mina näen EXIFit kui üht abistamismärki, kas siis pilditegija või kommentaatorite poolt, mina pooldan exif näitamist, ja tahaks - et ka tegijad näitaksid.
Aga mis puutub peitmisse, siis näiteks minu vana paintshop pro küll ei salvesta, a photoshoppi ei tunne niihästi.
Eemal
Ja täiustuseks, ilmselt kui paintis jpg korduvalt üle salvestada, ei jää ju ka ?
Eemal
Painti jpg pole just kiita, ammugi, kui seda korduvalt teha.
Eemal