Sa ei ole sisse loginud.
ma loodan, et Sa Jyrka said ikka aru, et Mario peab silmas viilkatust, mis on meie kliimas parim ... ja viskad niisama Müncheni huumorit
Eemal
Noh, eks ta huumorina m6eldud oli - kukkus välja, kuidas kukkus
Eemal
Kokk Järvamaal Vodja koolis pluss cateringid üle eesti ja suvel nädalavahetustel Põhjaka mõisas suvekohvikut pidamas. www.pohjaka.ee
Eemal
Emajõe kaldal 13nda korruse vaatega kontoris disainer, fotograaf; tasa ja targu plaanis samas vallas ka erabisnisele ametlik nimi anda. Loodusfoto on nädalavahetuse hobi.
Eemal
Tudeng TÜ õigusteaduskonnas ja sotsiaalteaduskonnas. Lõpetan just mõlemat (baka).
Eemal
Töötan ühes Pärnu notaribüroos juristina.
Eemal
Eemal
Tammik kirjutas:
kaspar kirjutas:
tuuga kirjutas:
Õpilane Rapla Vesiroosi Gümnaasiumis
Sama:)
Sama sama.
sama sama sama
Eemal
Ühes telkos peaadministraator-grupijuht.
Eemal
Hetkel tegelen õpingutega ja 9. klassi eksamiteks valmistumisega. Eks kui eksamid tehtud siis näeb millega edasi tegeleb
Eemal
Hetkel sõudja.
Eemal
Kui kellegil metalli töötlevate CNC pinkide vastu pole, või on nende peal tehtavatest töödest huvitatud siis palun, alati abiks! Mõned industriaalsed makrod http://radiuscnc.blogspot.com/
Eemal
Nüüd olen hetkel töötu Vahetan töökohta ehe, pildistan lihtsalt ringi
Eemal
KuuFi kirjutas:
Tammik kirjutas:
kaspar kirjutas:
Sama:)Sama sama.
sama sama sama
Sama sama sama sama
Eemal
Ametioskustelt mesinik ja muidu metsapoole eluk ...
Pole võõras ka sepa amet ja sae võtan meelsasti kätte - puukoi olen samuti ...
ühesõnaga seitse ametit ja lisaks veel pilditegemise hullustus juba ligi kolmkümmend viis aastat , olnud ka vahepeal leheneeger ...
Eemal
klm76 kirjutas:
Eesti Energia AS-i OÜ Jaotusvõrk, Rakvere juhtimiskeskuse dispetšer.
Töö sisu: Lääne-Viru piirkonna töö operatiivne juhtimine.
Alates veebruarist uksetehases elektrik - vana töökoht kaotati ära.
Eemal
TÜ geograafiatudeng
Eemal
Väikene EDIT: nimelt ma ei õpi Rapla Vesiroosi Gümnaasiumis:D
Olen lihtsalt õpilane Viljandi Paalalinna Gümnaasiumis
Eemal
VPG abiks .. minu ajast pole seal eriti kedagi alles vist, Raivo Ruut, kui siis ..
Eemal
Õpilane Kehtna MTK-s ja fotovarustuse saab veebiprogrammeerimisega kokku aetud või täiendatud
Eemal