Sa ei ole sisse loginud.
Tervist,
Kust oleks võimalik saada Nikoni manuali just eesti keeles?
Eemal
Mõtlesid sa äkki D80, kui nii siis siit http://fotofoorum.ee/download/file.php?id=9
Eemal
Kui ma kirjutan ikka F80, siis ma mõtlen seda kaamerat (sorry, kui liiga vanakool vms). Ja loomulikult on mul see inglisekeelne olemas, kuid kahjuks ma ei oska nii hästi inglise keelt kui vaja ja kuna olen algaja ka, siis oleks emakeelset vaja. Et kas siis te teate, kas sellist oleks üldse kuskil saadaval? Või on mingeid muid emakeelseid manuaale olemas kaameratele, mis on F80 sarnased. Nikoni põhimõte peaks ju suuresti sama olema? Või ma eksin?
Eemal
ma lihtsalt ple nikoni kaameratega väga kursis ei tea nende vanemate mudelite nimetusi, sellest ka mu järeldus
Eemal
Ma pildistasin paar aastat F80-ga. Eestikeelset manuaali ei leidnudki. Ma kardan et mõne teise kaamera manuaal ei aita. Pöördu mõne suurema edasimüüja poole, järsku neil on jäänud. (photopoint, maksifoto vms)
Eemal
K- Arvutisalongi kodukal on eesti keelne kasutusjuhend täitsa olemas. Googeldamine annab selle ka kätte. /d80 kasutusjuhend/.
Eemal
hulkur kirjutas:
K- Arvutisalongi kodukal on eesti keelne kasutusjuhend täitsa olemas. Googeldamine annab selle ka kätte. /d80 kasutusjuhend/.
Oeh jah, tõesti on raske vist eelmisi poste lugeda...
Eemal