Sa ei ole sisse loginud.
tom kirjutas:
rääkige veel oma äriideedest kõva häälega
http://www.photopoint.ee/showpage.php?page=rent
nüüd vöiks canoni tehnikat ka rentima hakata ja minust saaks nende parim söber
Eemal
Eemal
Kuulsin et FOTOHAUS ei tegele enam objektiivide laenutusega, üks tuttav tahtis laenutada ja öeldi et pood kinni. POle kontrollinud, aga kui nii, siis ega Eestis muud alternatiivi Canonile objektiivide rendile polegi?
Eemal
overallist v6ib ka kysida, k6ik s6ltub hinnast
Eemal
Ma võiks endal paar toru küll välja rentida, mis nad mul ikka riiulil tolmu koguvad
Eemal
Fotohaus olevat rentimise lõpetanud, seega: turg on täiesti vaba, Pentaxit arvestamata.
Eemal
Võiks oma Canoni 300 2.8 IS-i välja laenutada, kuid kardan et ei suuda piisavat tagatist välja mõelda ja ega odavalt rentida pole ka vist mõtet...
Aga kui kellegil tõsine huvi on siis võib rääkida
Eemal
Mulle pakub huvi küll. Tagatiseks võin oma 300 F4 jätta, kui Sulle sobib Ehk suhtleks meilitsi edasu kui huvi pakub.
Eemal
Tartu kandis kellelgi mõni objektiiv niisama seisab siis ma oleks põhimõtteliselt rendist huvitatud.
Eemal
Oleks täitsa tahtja 300F4-le, mis hinnaks 1 nädal? Maili: janek@janekfoto.com
Eemal
busse kirjutas:
nüüd vöiks canoni tehnikat ka rentima hakata ja minust saaks nende parim söber
Nüüd on see võimalik, Photopoint alustas Tamroni objektiivide rendiga Nikoni ja Canoni sõpradele:
http://www.photopoint.ee/et/info/rent#tamron
http://blog.photopoint.ee/photopointi-f … aameraile/
Eemal
See pole päris canoni tehnika aga noh alustuseks ajab asja ära vast
Eemal
Valik on kuidagi kesine. Usun, et kõige minevam kaup huvilistel proovimiseks hetke valikust oleks makroobjektiivid. Loodan, et valikusse lisanduvad lähiajal Canoni kahurid (400/2.8, 500/4, 600/4). Need rohkem sellised, mida ei saa igalt teiselt sõbralt proovimiseks laenata.
Aga vähemalt algus on tehtud ning tuleb loota, et objektiive kasutatakse heaperemehelikult.
Eemal
Mõte ju tore aga hinnaklass on küll minu meelest absurdne. Kui praegu küsitakse nädala hinnaks ca 9% toote hinnast, siis arvutage ise, mis see mitmetuhande eurise valge toru hinnaks nädalas teeks
Eemal
Eks hind ole jah veits vaesemale fotohuvilisele suht mõru aga mis mul sellest...olympuse mehed võivad ju nagunii suu puhtaks pühkida:)
Eemal
see rendihind on nii ja naa. loomulikult tahaks tarbija teenust poolmuidu või täitsa tasuta, aga samas ilmselt on rendileandja need hinnad välja arvestanud mingi loogika järgi, et tekiks kasvõi mingisugune tasuvus.
meenutagem, et kõik teised renditeenused on välja surnud. jäänud on ainult photopoint, kes rendib endapoolt maaletoodavaid ja esindatavaid brände. ma ei usu, et nende tegevus otseses mõttes kasumlik on, rohkem selline promokanal mis oma kulusid enam-vähem tasa teenib.
Eemal
Tegemist on jah, "you try, you buy" süsteemiga ehk siis kui soovite ka osta oma renditud toodet, on võimalik taotleda soodustust rendihinna võrra. See seob aga käed tuua valikusse suuri valgeid Canoni jne kahureid! Mõne Tamroni makrotoruga vaatame mis teha annab .
Eemal
Mitte, et ma tahaks mingit hullu teemat siit aretada aga aru päris täpselt ei saa ikka. Mõistan, kui rendin varje ja siis rendin ka kahuri, millega sinna siis passima minna, et pildistada lindu-looma. Kuna igal ühel tõesti ei ole võimalik soetada kallima otsa objektiive ja tavakasutajal-harrastajal pole isegi mõtekas seda teha. Aga et ma peaks sellise hinnaga rentima makrotoru või tavalise zoomi?
Eemal
Janek Laanemäe kirjutas:
Aga et ma PEAKS sellise hinnaga rentima makrotoru või tavalise zoomi?
Õige vastus oleks, et ei PEA, keegi püssitoruga just ei suru kui ei taha aga on võimalik kui on huvi!
Eemal