Sa ei ole sisse loginud.
Nimelt siis uus fotofoorum http://www.fotograafia.net
Ärgem siis kohe seda halvustama hakka
Vaid võiksite regada ja enda mõtteid sinna lisada.
Eemal
Saatsime talle meili. Isegi 2 korda kuid ei ole vastanud juba kuu aega. Panime alla kirja kust on materjal võetud! nii et pole muretsemiseks põhjuks.
Eemal
Mina pole küll ühtegi meili sult saanud Enrico, aga las siis olla. Olen juba arvestanud sellega et internetis asjad levivad.
Eemal
et kui autor ei vasta tähendab see, et võib võtta mis süda ihkab? hea loogika.
Eemal
Aga all on olemas ka link kus on materjal võetud.
Eemal
Tjorven kirjutas:
Mina pole küll ühtegi meili sult saanud Enrico, aga las siis olla. Olen juba arvestanud sellega et internetis asjad levivad.
Imelik saatsin need küll teie meilile ning mu sõber proovis ka ei tea siis aga panime alla lingi kust on see võetud,mis viib teie lehele.
Eemal
Minu arust mulle piisab küll ainult looduspildi foorumist
Aga jõudu teile!
Eemal
kulla enrico, see, et nime/lingi alla paned, on lihtsalt avalik varastamine. sa võib panna üles tsitaadi ja viidata originaalile, mitte rohkemat.
aga see foorum on kahjuks surnult sündinud, midagi pole teha, see nish on täidetud juba tugevate kommuunide poolt ja mingi halli tundmatu kohaga vaevalt sidet inimestel tekib kui sinna just mingi eriline pärl-idee juurde ei teki.
Eemal
Ma arvan, et suures plaanis see on tervitatav kui tekib uusi foorumeid. Mis sest et konkurents on tihe. Küll reaalne elu välja sõelub need, mis jäävad. Kui muud midagi ei juhtu, siis vähemalt need, kes selle asja on algatanud, sinna oma tööd hulga sisse pannud----nad saavad targemaks, kogenenumaks. Seega tõepoolest ei tasu kohe vihaselt tümitama hakata. Või on tümitajad otseselt seotud mõne teise analoogse foorumi ülalhoidmisega???
Eemal
Kes tümitab? Siin oli vaid karm faktikonstateering.
Eemal
"sinna oma tööd hulga sisse pannud"
kopeerisid sinna loata teise inimese tekstid, see pole eriline töö.
Eemal