Sa ei ole sisse loginud.
Asi pole üldse pikslite hulgas, vaid hoopis sensori suuruses. Täiskaadri pilt erineb OLULISELT poolkaadri aparaadi pildist, seda just detailsuse poolest. Lisaks tulevad optilised eelised mängu. Aga nagu ma ennist mainisin, et erinev on see, kes mida tähtsaks peab.
Eemal
Marguss kirjutas:
Asi pole üldse pikslite hulgas, vaid hoopis sensori suuruses. Täiskaadri pilt erineb OLULISELT poolkaadri aparaadi pildist, seda just detailsuse poolest. Lisaks tulevad optilised eelised mängu. Aga nagu ma ennist mainisin, et erinev on see, kes mida tähtsaks peab.
Täiskaadri pilt ei erine OLULISELT poolkaadri aparaadi pildist.Täiskaadril tulevad mängu optilised miinused.Äärtes kukub täiskaadril pilt täiesti ära.Ma ütleks et tegemist ON petukaubaga.
Nikon D3 ´l näiteks Nikon AF-S 70-200/2,8 toruga väga suur vinjett.Äärtes teravus kukub jne...
Poolkaader kaameral Nikon D300´l aga pilt ideaalne.
Eemal
petukaubaga aivar, mine kõnni värskes õhus parem, ära aja nii jaburat juttu.
Eemal
Kui loodust pildistada, siis ikka valida poolkaader? Ei pea nii pikki objesid ostma
Eemal
kaspi kirjutas:
Kui loodust pildistada, siis ikka valida poolkaader? Ei pea nii pikki objesid ostma
Kas loodus = loom?
Maastiku pildistades kipub pigem millimeetreid ülearu olema - tihti tahaks laiemat nurka.
Eemal
tom kirjutas:
40D on paberite järgi hea kere. ma olen praeguseks ise käes hoidnud juba kolme (mitte enda, vaid sõprade) 40D-d, mille servo saeb nii mööda, et paha vaadata kohe. kahel juhul on ees olnud 300 2.8 toru, nii et odava või aeglase toru nahka ei saa seda ajada.
tegemist on väidetavalt sellesama peegliveaga, mis tuli välja 1D mark3-ga ja esineb kohati ka 1Ds mark3-del. siiani on muteada 1D mark3 ainus kere, millele canon ka fixi on välja andnud.
5D on muidu nagu sa ise rääkisid, aga liikuva objekti pildistamiseks jääb ta ikka väga aeglaseks.
ahjaa, canoni live view-l ei ole autofookust.
Tundub, et sa ei ole manuali lugenud. Minul küll töötab autofokus live view juures.
Eemal