Sa ei ole sisse loginud.
Mul selline küssa ,selge et kui päris kõva sadu pole mõtet metsa minnagi ,kuid digiaparaadi puhul olen kuulnud et pannakse kile kotti jne,kas obje puhul ka mingid reeglid kehtivad.
Eemal
point päris hea, tahaks teada kui vettpidav on üks Canoni 300mm f/4L IS USM ? Kerele saab jah ju panna kilekoti ümber, kuid objele seda pannes läheb pilt küll sitaks
Eemal
Need õhukesed kilekotid, kuhu kaubanduskeskustes puuvilju saad panna, on kõige etemad selle jaoks. Auk viewfinderi juurde (eye cup iga kilekott kinni ka ikka) ja obje ette, 2 kummi (ühega fiksad kilekoti varjuki külge, teisega kaamera külge, et kott päris seal ei lotendaks ja vihmakindel kaamera-obje olemas.
Eemal
Sven oskaks seda paremini kommenteerida, ta oli pääsukesi pildistades kilekoti teibiga objektiivi külge kleepinud.
Viimati muutnud janograf (09-08-2005 22:55:09)
Eemal
Kui Sven veel paremini teab, kuulaks ka hea meelega. Mina vihmaga siiani nii teinud nagu kirjeldasin just tänu sellele Sveni pääsukese juures antud kilekoti ideele ja pole fotokat-objekitiivi märjaks saanud..
Viimati muutnud draa (09-08-2005 23:07:37)
Eemal
good point, kui kilekott on varjukini, siis tõesti ainus meetod märjaks saada on alt üles pildistades Ja abiks teada, kui veekindel see osa seal on?
Eemal
Vana Ds -ga olen seisnud 2 tundi paduvihmas ,pildistades meres hulpivaid punaseid poisid - kehakatteks vaid ujumispüksid. Aparaat pidas väga hästi pidas vastu ja vett sisse ei lasknud.Kuigi ei saaks öelda , et hirmu polnud. Kui ühes eelnevas foorumis oli jutt et pildikvaliteedilt 300D=350D=20D=1DsMkii ) siis praegu saab järeldada , et ainuke asi on pritsmekindel korpus millega Ds lööb....
Eemal
Nii, kuna viimased kuu aega on tugevalt vihma sadanud ning valgust pole eriti ollagi olnud, siis minul (kui algajal) on rohkem probleeme ISO ja säriaja paika saamisega. Nimelt näitab aparaat, et kõik peaks olema paigas, kuid pärast pilte vaadates avastab, et pildid on kas liiga tumedad või on teralised. Mis ma tegema peaksin? ISO maha võtma ja hakkama pilte üle säritama?
Eemal
immi kirjutas:
Nii, kuna viimased kuu aega on tugevalt vihma sadanud ning valgust pole eriti ollagi olnud, siis minul (kui algajal) on rohkem probleeme ISO ja säriaja paika saamisega. Nimelt näitab aparaat, et kõik peaks olema paigas, kuid pärast pilte vaadates avastab, et pildid on kas liiga tumedad või on teralised. Mis ma tegema peaksin? ISO maha võtma ja hakkama pilte üle säritama?
Peaksid koolitusele minema :-). Margus ja Sven korradavad lähiajal üht, foorumis kusagil oli ka inff olemas.
Eemal
Ma olen ka sellele koolitusele mõelnud, kuid praegu ei tea veel kindlalt, kas saan minna. Kuigi see oleks kindlasti üks parimaid õppetunde.
Eemal
http://public.fotki.com/Matuke/artur/
Ka nii on võimalik, n.n kilekoti fotograafia.
Eemal