Sa ei ole sisse loginud.
issand, ka ma olen nüüd oma särgisooviga ja sellega kaasneva tegevusega lootusetult hiljaks jäänud?
Eemal
oih, liiga agar scrollimine viis silmist täpse info mööda.
Eemal
Ülekanne tehtud ja e-mail saadetud. Aitäh korraliku ja kiire tegutsemise eest!
Eemal
Peaks kõik minugi poolt tehtud olema. Ette tänulik!
Eemal
Hmm, ma suht algaja siin ja kedagi ja keegi ei tunne mind. Küsimus siis sellinne, et kuidas mina särgi kätte saan kui ma ära saadan raha ja suuruse jne.? Tellimuse teen siis kui palka saan. Aga oleks soov küll!
Tänud.
Eemal
Sanya kirjutas:
Hmm, ma suht algaja siin ja kedagi ja keegi ei tunne mind. Küsimus siis sellinne, et kuidas mina särgi kätte saan kui ma ära saadan raha ja suuruse jne.? Tellimuse teen siis kui palka saan. Aga oleks soov küll!
Tänud.
mis siin ikka keerulist, kas tuled Tallinnasse ( vahel ju ikka siia asja on ) või saadame Sulle postiga ( postikulud uurime välja ja saadame Sulle info ), postikulud peaks siis ka olema eelnevalt tasutud.
Kui särgid valmis, paneme kättesaamise kohta kindlasti siia ka info.
Eemal
niipalju veel täiendan Eduardi juttu, et OLGE PALUN AKTIIVSED TELLIMA !!! Katsugem tellimusi mitte jätta viimasele minutile !
Meile tehti särkide hind 200-le ... umbes niipalju arvasime tellimusi tulevat, loodame, et tuleb ka
Eemal
Selge, arvatavasti postiga oleks kergem eriti ei käi tallinnas. Aga nii nagu mainisin kannan siis raha üle kui palk on käes. Ja postikulu ka siis kindlalt tahaks teada. E-mailile saadan siis aadressi ka.
Tänud.
Eemal
Olgu öeldud, et uus särk ei tule samade värvidega nagu eelmine - ma ise ei ole näinud aga Eduardi ja Petsi sõnul on ilusam roheline.
Ligilähedased värvid on näha kavandis - lõplik lahendus valmib trükikojas.
Eemal
Küsimus särgi materjali kohta: kas elastikut on sees mingi 5% või ongi elastik üleni? Üksjagu materjale on 95% puuvilla ja 5% elastikut. On ehk sellisega tegemist?
Eemal
Eemal
makstud/tellitud
Eemal
nüüd selline loll küsimus kui maksma hakkan kas ma maksan kohe postikulu sulle pangakontole (kui jah siis kui suur see summa oleks?), või on see peale kätte saamist postkontorisse vms?
Eemal
Saatsin ka raha ja särgisoovi teele. Veelkord suur tänu kahele ettevõtjale kiirel ajal!
Eemal
Tehtud! Tänud orgunnijatele!
Eemal
No selge siis (:
Ma siis saadan ka täna ära mõniaeg (:
Eemal
Eemal
Makstud/meilitud, aitäh.
Eemal
Raha ülekantud, tellimuse inf meilile saadetud. Tänud ettevõtlikele särgiorgunnijatele.
Eemal
Tegin tellimuse ja ülekande ühele särgile lisaks.
Aitäh veel kord!
Eemal
Ka minu poolt ühele särgile tellimus tehtud ja raha üle kantud. Aitäh korraldajatele!
Eemal
Olen seekordse särgiaktsiooni algusest alates mõelnud ja nüüdse seisu juures, kus tellimine siiski suhteliselt tagasihoidlik on, oma mõtetele teataval määral ka kinnitust saanud. Aga asuks siis ääri-veeri asja juurde
Minu mõtted keerlevad selle va kujunduse ümber
Isiklikult arvan, et äkki peaks veidi stiilsem see kujundus olema. Vähemalt käpa saadetud näidistel tundub asi suhteliselt selline noh... tagasihoidlik olevat, hea aga mitte väga hea või suurepärane. Samas pean kohe ütlema, et ega ma päris hästi kellegi seljas seda särki näinud ei ole, ei oma silmaga ega ka fotodel. Et tegelikult äkki enne teema edasiarendust on kellelgi mõni hea pilt näidata.
Kuna uuest särgist pilte vist ei tule, siis panen kavandite lingid siia järjest, et saaks võrrelda:
http://www.musikapp.pri.ee/temp/loodusp … itrykk.pdf
http://www.looduspilt.ee/kristo/loodusp … _curve.pdf
Vaatame ja mõtleme rahulikult koos, ehk õnnestub...
kui mitte seekord, siis ehk järgmiseks korraks on eeltöö tehtud...
Eemal
Üldiselt minule töösseminev särgikujundus meeldib, selline hea minimalistlik, kuid järgmiseks aastaks võib muidugi mõelda, mina usaldaks selles küsimuses musikäpa disaini ja maitset.
Nüüd siis on käima läinud viimane tellimusnädal, pühapäeva õhtuse seisuga lööme asja lukku ja tellime ära, tuleb siis kokku, palju tuleb, hetkel tundub, et meie ettekujutus 200-st särgis oli liialt optimistlik.
NB! VIIMANE NÄDAL LÄKS KÄIMA, KEL VEEL SOOVI, PALUKSIME AKTIIVSUST !
Eemal