Sa ei ole sisse loginud.
Pildistatud Lätis.
Eemal
Eemal
Kärnkonnale omaseid parootiseid ja nahka tal igatahes pole.
Pakuks pigem punakõht-ungi noorlooma (Bombina bombina). Pead ei anna kuna IRL neid näinud pole. "Tited" sellised, vanemalt heledamad tumedate laikudega. Päris täiskasvanu moodi ta pole. Pildi järgi kole jama määrata.
Kõhupilti ei ole? Kus kandis pildistatud?
Eemal
Ma pole kunagi nii täpilist isendit näinud aga äkki siiski mõni pruunidest konnadest. Määramiseks kole paha pilt. Ühtki olulist tunnust ei paista (kõht / tagajalad)...
ungidel pole suurt trummikile oimulaiguga. Pakkumisel seega siiski pruunid konnad (rohu ja rabakonn)
Eemal
Paraku jah, head määramispilti mul pole. Ei hakanud teist seal nii põhjalikult torkima ja selili keerama. Ise kaldun kah mingi tavalisema konna hästi kirju ja täpilise isendi kanti. Ungidest ei tea ma aga midagi. On veel üks pilt, aga pole vist sellestki suuremat abi kuna tagajalad ja kõhualune siiski varjatud. Pildistatud Lätis Jaunpiebalga asula kandis Gauja kaldal.
Eemal
Kõige julgem on tema kohta öelda et väga ilus Rana sp.
Eemal
Ehk keegi oskab öelda, mis konnaga tegu on?
http://static1.nagi.ee/i/p/222/4/05551151634c5a_l.jpg
Eemal
Meeles tuleb pidada et rohelised konnad on 100%-liselt määratavad vaid DNA testiga (hübriidne veekonn Rana kl. esculenta võib olla suht mõlema vanemliigi moodi).
Seega kas tiigikonn (Rana lessonae) või veekonn.
Eemal
Eemal