Sa ei ole sisse loginud.
Kumb oleks mõttekam lasta teha, kas matt või läikiv loodusfoto paberile formaadis
20x30cm
Eemal
ma eelistaks matti, läikivat ei saa vastu valgust vaadata.
Eemal
Oleneb mida seal fotol jäädvustatud/kujutatud on...
Ise olen kasutanud läikivat kui tegemist kontrastsete/"külluslike" värvidega, muidu matt
Eemal
kui pilt läheb klaasi taha siis ikka matt, läikivad jäävad klaasi külge kinni ja ära tulevad sealt ainult katki rebides
Eemal
kui korralikku puhast musta tahad, siis laikiv... Ise olen last laikiva parast lamineerida. See votab enamuse laikivate probleemidest ara (kleepumine, valguse peegeldumine) kuid tapab vahem musta varvi kui matt...
Eemal
olen kõik oma suured prindid epsoni semimatt paberile lasknud. ei oska kuskilt otsast kobiseda. kui must on must, jääb ta seal ka must.
Eemal
Väikesed pildid albumisse teen läikivana, kuna albumi kile, mille taha pilt tuleb nii või teisiti läigib. Suured prindid lasen lamineerida satiinlaminaadiga.
Eemal
ErikM kirjutas:
Väikesed pildid albumisse teen läikivana, kuna albumi kile, mille taha pilt tuleb nii või teisiti läigib. Suured prindid lasen lamineerida satiinlaminaadiga.
kus seda satiinlaminaadiga lamineerimist teha saab?
Eemal
peetri-onu kirjutas:
ErikM kirjutas:
kus seda satiinlaminaadiga lamineerimist teha saab?
Eemal
Tänud
Eemal