Sa ei ole sisse loginud.
panen ennast kirja ja terava panenen ka kirja
Eemal
Mark0 kirjutas:
Kas Tallinna poolt keegi ratta ja rongiga ei ole mõtelnud tulla? Vaatan, et Viluvere rongijaam peaks seal läheduses olema, rong jõuab sinna kusagil 9 ajal ka laupäeva hommikul. Tagasitulek oleks küll pühapäeva hommikul päris vara siis...
Ilmselt ei paista huvilisi olevat. Sellisel juhul küsiks pigem, et kas autokohta on kellelgi pakkuda?
Eemal
Väike kokkuvõte
Lugesin vahepeal kokku, et hetkel on siis 20 tulijat:
Sven, MarkoH, Monte ja Tiina, Kaupo ja Karin, janograf, mika, Mark0, Mariann, Villem ja Tanel, Madis, Lember ja Tanel, Ramo, Harry33, MeelisK koos isaga ja tanel13.
Eemal
Kahjuks taaskord ei sobi aeg, väga kurb (((
Eemal
Olen ka sellel aastal tulija, kuid sõidan juba reede päeval sinnakanti.
Praegu pole veel kindel, kuid võibolla on 1-2 kohta vaba, juhul kui keegi soovib juba reede päeval kell 14-15 vahel startida.
Eemal
Mina tulen ka.
Eemal
mina ka.
Eemal
Olen kahekesi tulemas.
Eemal
palun pange mind ka kirja.
Eemal
Panen ka ennast nimekirja.
Eemal
vabandan mitme postituse eest, aga ilmselt oleks mul pakkuda 2-3 kohta autos, tartust.
Eemal
Kui keegi Tallina inimene mingil seletamatul põhjusel läbi Rapla või Paide sõidab ja autos ka vaba kohta on siis ehk haaraks minu Kose-Uuemõisast peale.
Kui aga keegi seda rada pidi ei liigu siis tulen ise, läbi Rapla. Sihtpunktiks valisin Kristo (alias musikäpp) poolt viidatud punkti. Loodan, et Kristo ikka õige koha viitas . Autos on 3 vaba kohta, suure häda korral ka 4. Teepeale jäävaid soovijaid võin sõidutada. Arvatavasti siis õhtuks koju.
NB! Raadio on rikkis ja roostetab reo kah
Eemal
Päikest kõigile !!! Olen tulija!
Eemal
kahjuks pean tagasi võtma oma kirjapaneku osavõtu osas, olen sunnitud pealinnas ühe koristustalgu seltskonnale eeskuju näitama ja hiigelsuurt konteinerit ehitusjäätmetega täitma. saagu neid mände seal Vändra kandis palju ja vett nende juuurtele.
Eemal
Niiet Tallinnast ei lähe ühtegi autot, mis ka laupäeva õhtul tagasi pöörduks?
Eemal
Karl A kirjutas:
Sama küsimus on ka mul. Kui ühtegi vaba autokohta ei ole siis ilmselt jääb mul kahjuks tulemata.
Eemal
Mnjah, seekord jääb JÄLLE tulemata. Suuresti seetõttu, et ma alles öösel Eestisse tagasi jõuan Aga no üks aasta ma sinna Leili juurde jõuan
Eemal
ei ole siin midagi tukkuda saad ka labidas ühes ja puukene teises käes....
Eemal
Monte kirjutas:
Väike kokkuvõte
Lugesin vahepeal kokku, et hetkel on siis 20 tulijat:
Sven, MarkoH, Monte ja Tiina, Kaupo ja Karin, janograf, mika, Mark0, Mariann, Villem ja Tanel, Madis, Lember ja Tanel, Ramo, Harry33, MeelisK koos isaga ja tanel13.
lisandunud on siis veel Kolumats, tiina, Nyy, Metsakas+1, elor, aili, Madis ja terav
Kohale ilmujaid siis kokku kusagil 27-30.
Nii et head istutamist kõigile.
Eemal
Mark0 kirjutas:
Karl A kirjutas:
Sama küsimus on ka mul. Kui ühtegi vaba autokohta ei ole siis ilmselt jääb mul kahjuks tulemata.
2 vaba autokohta Tallinnast oleks välja pakkuda küll.
Paraku küll üsna kitsad autokohad, aga kui väikese ebamugavuse välja kannatab, siis ajab ehk asja ära
Kontakti saab jaaklember ät hot . ee või 56 454 994
Eemal
Panin piltidest kokku väikes galerii.
Looduspildi kevadkokkutulek 2008
Head vaatamist!
Eemal
Tore kokkutulek oli. Aitäh Leilile südamliku vastuvõtu eest!
Eemal