Sa ei ole sisse loginud.
ka minagi olen nõus abistama.
Eemal
Kui kuidagi abiks olla saan, siis aitan hea meelega.
Eemal
Ai, alles täna nägin seda teemat - pakun ennast ka välja kui mulle miskit sobivat leiate
Eemal
Ma arvan, et Sulle leitakse jaanalind :)
Eemal
Kui saaks abiks olla
Eemal
well, pange mind ka kirja tagantj2rele, kohe ei saand reageerida, ei olnd interneti juures paar n2dalat
Eemal
vaadates praegust aukartustäratavat seisu, siis äkki peaks tegema hoopis küsitluse, kes EI taha abiks olla
Eemal
Pakuks ka enda abi.
Eemal
Mina ja axe aitaksime samuti hea meelega.
Eemal
Olen ka olemas koos oma käega
Eemal
mina ikka kaa...
Eemal
Aitan hea meelega!
Eemal
Aitan nii kuidas oskan.
Eemal
Ikka aitan, parem hilja kui üldse mitte :p
Eemal
Tere!
Olen Looduspikdi õpipoiss ning reeglina tunnen suurt mõnu piltide vaatamisest. Küll ava mõjuvad lausa traumeerivalt piltide vulgaarsed allkirjad vaimud " nämma", "mõnna" jne. Beebide titekeel siia ei sobi!
Samuti on kurb lugeda jämedaid keelevigu eelkõige sõnade kokku- ja lahkukirjutamises piltide allkirjades. Palun toimetatel ka selle peale mõelda.
--
P.S. Jutt ei käi juhuslikest "näpukatest", mille eest meist keegi ei ole kaitstud.
L.L.
Eemal
Kui veel abistajaid vaja on, siis ma ka aitaks (ehk ei vaja see erioskusi?).
Eemal
Leo Levala kirjutas:
Tere!
Olen Looduspikdi õpipoiss ning reeglina tunnen suurt mõnu piltide vaatamisest. Küll ava mõjuvad lausa traumeerivalt piltide vulgaarsed allkirjad vaimud " nämma", "mõnna" jne. Beebide titekeel siia ei sobi!
Samuti on kurb lugeda jämedaid keelevigu eelkõige sõnade kokku- ja lahkukirjutamises piltide allkirjades. Palun toimetatel ka selle peale mõelda.
--
P.S. Jutt ei käi juhuslikest "näpukatest", mille eest meist keegi ei ole kaitstud.
L.L.
Tere LL,
kindlasti on Su jutus iva sees, kuid sellisel teemal ja esimest korda sõna võttes oleks võinud ka need näpukad välja jätta
Eemal
LL, lisaks Petsi mainitud rohketele näpukatele kirjutad ju täiesti valimatu teema alla oma kriitikat. Kui üritad olla igas suhtes korrektne siis palun ära ka ise eksi suhteliselt massiliselt elementaarsete asjade vastu. Seda enam, et sa ise siin piltnikuna ei osalegi. :)
Eemal
Eemal
Kui vaja, teeme ära, ehk et annan ennast ka üles
Eemal
Tegin loodusõppe jaoks väike-lehelinnu (silksolk) liigikirjelduse. Selgub, et selle linnu kohta Looduspildis fotod puuduvad.
Lugu nüüd selline, et just sellel kevadel laulab meie aias pirni otsas päevade kaupa üks silksolk. Kahjuks minu kehva toru jaoks liiga kõrgel.
Tegin mõned pildid. Need ei ole hea kvaliteediga. On kõvasti lõigatud.
http://pilt.delfi.ee/picture/3093761/
http://pilt.delfi.ee/picture/3093757/
Et mis ma öelda tahtsin on see, et kui on mõni hakkaja huviline linnupildistaja, siis meie maja taga saaks linnu loodusõppe jaoks pildile.
Eemal