Sa ei ole sisse loginud.
Kas kellelgi oleks sellele toruonu&dvaa koodile seda seeria fotode lisa?
Tänud ette.
Eemal
Mina oleks sellest koodist samuti huvitatud.
Eemal
Kõige õigem on võtta Jaaguka kontakti. Ma ei usu, et Jaagu poolt juurde tehtud seeriate kood toruka koodiga kokku sobib. Vähemalt toruka rss -i kood Jaagu koodiga kokku ei sobinud.
Eemal
Mina näiteks sain nii..
Kõigepealt sain Toruonu käest tema versiooni ilma seeriata...siis aga nägin Jaagu seeriatega koodi ja siis läks hammas verele..väike kirjavahetus temaga ja kood koos paigaldusõpetusega potsatas mu meiliboxi...Siinkohal veelkord tänu talle ja Toruonule kes mu tüütud küsimused viisakalt on väljakannatanud.
Eemal
oi, aga nyy kas sa jagaksid seda meiega, sest ma ei tea kas mul on õige Jaagu e-mail... ta igastahes ei vasta mulle.
Eemal
Kahjuks pole mul selliseid volitusi. Pead ikka ise kontakti saama.
Eemal
mis emailiga suhtlesid?
Eemal
Kes seda enam mäletab mis pea poolteist aastat tagasi toimus...
Eemal
oleks vahva kui Jaak ise seda teemat loeks:)
Eemal
Miku, tundub, et sa arvad, et ma istun meili taga ja ootan, millal keegi koodi küsib, et saaks kohe saatma hakata. Eriti nii, nagu sina seda tegid, küsides 5+ küsimust, millest läbinärimiseks läheks mul tund või nii. Meenutades veel ka LAFijärgset meili Svenile, milles tundsid huvi, kus siis lendoravat jms loomi ikkagi täpselt pidlistada saab, arvan, et ma ei taha seda koodi preaegu sinuga jagada (mul lihtsalt on liiga palju tegemist, et ei jätku aega pakkumaks sellisele nõudlikkusele vastavat 'teenust').
tuuga ja klm, pange mulle meil meeldetuletusega ja lingiga oma kodukale ja ma üritan järgmise nädala jooksul asja koos juhendiga kokku panna ja teele saata. Arvestage sellega, et kaasa tuleb ka kogu muu kraam, mis mul on, a la mitme kasutaja võimalus ja 10 päeva (või ükskõik mitu) jne. Ja andmebaasi peab modima ka .
Eemal
sorri, arvasin et see mail ei tööta.
Minu viga:$
Eemal
Jaak, saatsin sulle kirja.
Eemal
saatsin maili.
Eemal
A sa Jaak tee nii nagu ma ... mul on mailboxis draftide all juba kogu jutt universaaltekstina olemas. Kui järelpärimine tuleb, siis kopi paste
Kui õigesti mäletan, siis vist ca 10. küsimise järel tegin selle valmis kuna ka ei jaksanud iga kord sama teksti uuesti kirjutada
Eemal
toruonu kirjutas:
A sa Jaak tee nii nagu ma ... mul on mailboxis draftide all juba kogu jutt universaaltekstina olemas. Kui järelpärimine tuleb, siis kopi paste
Kui õigesti mäletan, siis vist ca 10. küsimise järel tegin selle valmis kuna ka ei jaksanud iga kord sama teksti uuesti kirjutada
Torukas, võtaks parem kätte ja modiks koodi nii, et kõik oleks ühes, kus seeriad ja korralik otsimine jne... Siis saaks õpetuse juurde kirjutada ja kusagile ta mahalaadimiseks panna ja endal mässamist vähem.
Eemal
Sellest su mõttest on ca 10% teostatud juba Lihtsalt selliseid nädalaid kus oleks piisavalt aega, et taas kontsentreeruda koodi kirjutamisele (eeldab taas koodi meelde tuletamist) on väga vähe Eriti praegult kus on mingi mega hullumaja ühe projekti lõppemise ja teise algamisega. Plus meie põhi masin läheb käima lähikuudel niiet ...
Aga ... ma ei ole seda unustanud ja kui on seliseid momente taas, siis rida haaval see kood vaikselt tekib. Üks suuremaid plaane selle juures on automatiseeritud installimine, et inimestele võimalikult lihtsaks see teha.
Eemal
Tänud, et te nii mõistlikud olete:)
See idee on toruonul hea, et tal deafult kiri mis alati saadab kõigile:)
Kui me saaks selle Jaagult ka siis oleks ikka super:)
Kui saaks kuidagi aidata siis andke teada, olen ka koodiga natuke kursis.
Oodates, Mikk.
Eemal