Sa ei ole sisse loginud.
Terekest, sain siis ka selle koodi omanikuks ja nüüd tekkis probleem, tahtsin lahendada kujunduse nagu ühel teisel lehel, copysin selle lehe css faili omale ja kõik on õige, peale selle et ei teki neid kaste sinna pealkirja alla ja language muutmise teksti ymber.
pilt-[img=http://img297.imageshack.us/img297/791/alaripiltdt9.th.gif]
igas tahes minu lehel neid seal ei ole, kuigi sama kood.
Teine mure tuli sellega et tahaks ka seeriapilte lisada ja sinna pildi külastus lehele seda keelevahetus buttonit. pilt-[img=http://img138.imageshack.us/img138/3315/pilt2fo5.th.gif]
Eemal
Alustuseks küsiksin, et kas sa kujunduse omanikult stiilifaili kopeerimiseks luba küsisid üleüldse?
Eemal
Tore Jutust jäi lihtsalt selline mulje, et sa ei teinud seda.
Mis kastidesse puutub, siis mina küll näen neid, ainult et tooni erinevus on väga väike. Seeriate teemaga pead Jaagu poole pöörduma.
Mis pildi külastuslehest jutt käib?
Eemal
khmm... need ongi sellel lehel mis ma andsin aga minuomale sama css lehega seda ei tekkinud.
leht: http://pildid.freehostia.com (ajutiselt) ja seal http://mikufototuba.pri.ee on see mis on ilma sisu värgita.
Eemal
Natuke offtopicut, aga e-mail uhaa@hot.ee ei vasta mulle.
Kas saaks siit foorumist jaak lugeda seda:)
Eemal
Tähendab maru segane on su jutt, ausalt öeldes ma ei saa enam mõhkugi aru.
Eile, kui vajutasin sinu koduka lingile, mis on sinu kasutajainfosse pandud, siis sellest lehest käis minu jutt. Ja nüüd on mingi täielik pudru ja kapsad su kodukal. Veidi konkreetsemat juttu järgmises postis kui võimalik, siis saab ka paremini aidata.
Eemal
Mul on ka jama...avaneb ainult esileht...ükski link ei tööta...Kõik see juhtus peale Netpoindi serverite ümbertõstmist. Ei oskagi kuskilt otsast alustada...mysql paroolid ja kasutajanimed ja andmebaasinimed on vahetatud nii nagu peab...
Eemal
Nyy - kas nende pakutud ajutisel aadressil enne päris kolimist kõik toimis?
Eemal
eee...kui aus olla siis ma vist ei kontrollinudki seda....
Eemal
...ja vajutasid kirjas olnud viimasele lingile, mille ees oli selline tekst:
NB! Kui olete veendunud, et kõik on nii, nagu peab, siis klikkige
järgnevale lingile, et suunata domeen ümber DirectAdmin'i serverisse:
Eemal
mhmh
Eemal
Hetkel on minu mõistus ka otsas
peab veidi seedima.
Ehk on koodiautoritel mõni hea idee!?
Eemal
Hakkame algusest peale:
Nyy kirjutas:
...mysql paroolid ja kasutajanimed ja andmebaasinimed on vahetatud nii nagu peab...
...kuidas peab, mida sa täpsemalt tegid?
Eemal
vahetasin api.php failis parooli ja kasutajanime ja andmebaasinime ja hosti nime nende vastu mis mulle mailiga saadeti
Eemal
mySQL kasutajanime ja parooli sulle küll ei saadetud ju, need pidid ise tegema/muutma.
Eemal
Soovitan veel üle vaadata mySql kasutaja õigused. Mina praegu lõpetan, et olla hommikul tagasi. Seniks edu!
Eemal
Nyy kirjutas:
vahetasin api.php failis parooli ja kasutajanime ja andmebaasinime ja hosti nime nende vastu mis mulle mailiga saadeti
mina saatsin netpointi onudele kirja, et asi ei tööta ja mina ei oska korda teha, natuke hiljem oli olemas. siis tekkis mingi tõrge piltide lisamisega, tehti see kah korda
Eemal
tänks Jan....saadan hommikul kah oma nutulaulu sinna...eks näis siis
Eemal
Nii... minu default meilist väike väljavõte mis Nyy-d võiks aidata:
Kui mingil põhjusel lingid ei tööta (keele vahetamine jne ei oma mingit effekti), siis on tõenäoliselt su majutuse pakkuja keelanud ära PHP nn global variables. Selleks, et need enda jaoks uuesti tööle panna lisa oma galerii samasse kataloogi kus on index.php uus fail nimega .htaccess (punkt htaccess ees on väga oluline) kuhu kirjuta:
php_flag register_globals on
Eemal
No näed, kui hea et torukas siit läbi astus, muidu poleks keegi teadnud, kuhu mina omadega välja oleks jõudnud.
Eemal
Oot-oot Miku, võta vähe hoogu maha See, kui sa saadad mulle meili, kus teatad, et oled minu kodukalt mingeid koode kopeerinud, ma päris loa küsimiseks pidada ei saa. Meilime.
Eemal
Tänks Asi jälle korras..
Eemal
OT. Alari... Saadan uue, vasta.
Eemal
Mikule meeldib käskiv kõneviis. Alari, vasta! :)
Eemal