Sa ei ole sisse loginud.
LOODUSPILDI KEVADINE KOKKUTULEK 2008
Leili Mihkelsoni maadel, eesmärgiga istutada puid nagu on juba traditsiooniks saanud. Lisaks tavalisele istutustööle paneme mulda ka Looduspildi tamme, mis võiks tulevastele põlvedele meie aktsioone meenutama jääda.
Süüa saab kohapeal. Hommikukohvi ja lõunasööki. Seepärast palun kõigil osalejatel siin ilusti registreeruda, sest siis saab suutäite vajaduse välja arvutada. Joogipoolis peaks omalt poolt kaasas olema. Samamoodi ka õhtusöök ja järgmise või eelmise päeva moon, kes plaanivad kauemaks jääda.
Koht ja aeg: Pärnumaal Vändra vallas Luuri ja Kobra küla piiril Massu jõe ääres 26. aprillil 2008 kogunemisega kell 10.00.
Sõidjuhised: Õige teeotsa leidmiseks liikuda Pärnu-Paide-Rakvere maanteel kuni teeristini, kus on viidad kolmes suunas ja kus asub RMK Vändra metskonna uus kontorihoone. Viitadel kirjad:
Vändra 2, Pärnu 48, Rakvere 131, Paide 47.
Sellelt ristmikult (RMK Vändra metskonna vastas) suunduge kitsale kruusatatud kurvilisele külavaheteele, kuhu suunas viita ei ole. Sihtkohani jääb sõita 5 km.
2 km pärast hargneb tee kaheks, sõitke vasakpoolsemat haru pidi. 300 m pärast ületate piireteta silla üle Massu jõe. Edasi 200 m pärast jälle tee hargnemine, hoidke paremale. Veel 900 m ja rohkem sõidetud teeots pöördub paremale. Edasi on sirge põldude ja metsatukkade vaheline tee 1,6 km, vahepeal väike eramaad tähistav sildike. Jõeni jõudes lõpeb tee ja oletegi kohal.
Autod tuleb mahutada tee äärde või vasakule viljapõllu ja jõe vahelisele rohumaale (kui on kuiv aeg). Paremale jääb kitsas sild, mis autosid ei kanna. Laagriplats – vana taluõu – ongi silla taga jõe ääres.
Muu info: Hiljem teeme lõket ja ajame niisama loodusjuttu.
Plaanis on Mati Kose poolt läbiviidav linnuteemaline viktoriin. Kes soovib, võib ööseks jääda.
Võimalusel kaasa võtta oma labidas (paari peale). Ka pereliikmed on teretulnud.
Ivar postitas siin eelmise aasta kokkutuleku tarvis ühe hea kaardi. Äkki saaksid selle palun uuesti kättesaadavaks teha, sest vana link nüüd enam ei tööta.
Küsimused, kommnetaarid ja registreerimine selle teema alla.
Eemal
tore üritus, aga mul on sel päeval laevajuhi eksam. järgmine aasta uuesti?
Eemal
Kaupo ja Karin.
Eemal
Kui kõik toimib olen ka mina tulemas.
Kui talvel ei saanud hange hüpata siis kevadel peab labida mulda ikka saama
Eemal
minagi tuleks seekord, vaataks selle tamme üle.
Eemal
Tulen.
Eemal
Mhmh. Kena, kui mõni Tartu poolt tulija endast vaba autokoha olemasolul siia või meilile märku annaks.
Eemal
Minul jälle vist esimene kokkutulek, kuhu ma tulla ei saa
Eemal
Täpselt sellel päeval ja samuti ka täpselt kell 10 saab gümnaasiumi "küpsuskirjand" oma avapaugu... Ei lasta mul ikka kohe kuidagi LP koosviibimistele
Eemal
Mina ja Tanel oleme tulijad.
Eemal
Lisan Lemberi ja Eleni ka tulijate nimekirja.
Eemal
Milline varustus, peale kaamera, peaks kaasas olema (telk, magamiskott)? Vabandan võhikliku küsimuse pärast. Pole lihtsalt kunagi sellistel üritustel osalenud. Hetkel veel kindlat JAH sõna ei anna aga tahaks väga tulla. Arvan, et ei tunne tuliatest kedagi.
Eemal
Mina olen tulija!
Eemal
Leili juures on asi olnud tavaliselt nii.... Ole hea Leili ja kirjuta mulle, kui ma pada ajan
Suurem osa rahvast läheb üheks päevaks, ent ööseks telkima jäämine on võimalik, plats on võimas, seega telkimisvarustus oleneb sinust endast, aga kõik asjad tuleb endal kaasa võtta. Leili juures on reeglina olnud olemas küttepuud ja seega vee soojendamise ning grillimise võimalus. Hommikuse karastuse saab jõest Päris paljud võtavad kaasa õhtuseks olemiseks vorstikesi, saslõkki, joogipoolist, puuvilju jne. Paar isiklikku saslõkivarrast ei tee ka paha vast. Kaasa võib võtta ka FOTOSID, mida koos vaadata. Muud ei oskagi soovitada, kui on veel küsimusi, siis püüan vastata.
Eemal
Deem - jälle ei saa tulla kuna olen eestist ära:(
Loodan,et see ei jää viimaseks.
Igatahes soovin ilusat ilma ürituse ajaks.
Eemal
Kas Tallinna poolt keegi ratta ja rongiga ei ole mõtelnud tulla? Vaatan, et Viluvere rongijaam peaks seal läheduses olema, rong jõuab sinna kusagil 9 ajal ka laupäeva hommikul. Tagasitulek oleks küll pühapäeva hommikul päris vara siis...
Eemal
Tulen.
Eemal
Mina ja minu isa plaanivad ka kohale tulla.
Eemal
Egas Tallinna poolt minejaid ja õhtul tagasitulijaid pole?
Eemal