Sa ei ole sisse loginud.
Ehh,Harri Harri:D Vaata,kus kodusead kasvavad.Enne söömist võetakse ikka pakend ümbert ära.Egas muidu öelda:"küll siga pori leiab".Söödakohtadelt üldiselt EI lasta-see pole jahieetikaga kooskõlas.
Eemal
Huvitav miks need pukid siis söödakohtade kõrval on kui pole eetikaga kooskõlas
Eemal
Nagu ma ütlesin:üldiselt :)ei lasta.Ja eetika,eriti kirjutamata eetika on varakapitalislikus saamaühikonnas mömmidele.Mul on õnn kuuluda seltskonda,kus see nii ei ole.Ehkki nime järgi on tegu jahiseltsiga,ei pea sinna kuulumiseks püssiga jahimees olema.Ja harime söödapõldusid, rajame soolakuid, teeme söödavihtasid ja rajame söödaplatse.Söödapõldude,soolakute ja platside pealt on laskmine KEELATUD.Aga pukid on meilgi.Tule suvel,istu valgel Juuniööl 5-6 tundi ära ja taipad
Eemal
Täna on puki all toimunud suur möll...
sõi see suur kari..mingi aeg lisandus seitsme pealine kari, mis ajas suure karja minema...kui väike kari sai kõhu täis, naases taas suur kari peale...ning nüüd õgib üksik kult seal, kes ei lase kedagi enda lähedussegi:D
Eemal
Eemal
Jah, eile jätkus sigu kauemaks kui südaööni. Tegelikult on see vaatamine omamoodi film, et kui viitsid seda kaamerat jälgida ikka pikemalt kui tunnijagu. Pole see ühti tühipaljas notsutamine. Päris põnev võimujagamine ja lahku-kokku jooksmine. Eile lisas veel vürtsi õhtune lumesadu, mis tõi eriti ilmekalt esile sigade turritavad harjased. Ja kirsiks koogi peal oli, umbes südaööl, ühe väga suure ja koheva karvaga rebase ringkäik ümber sigade. Ma ei kujuta ette, mida ta sealt leida lootis, aga küll käis nii 2 tiiru jagu seal sigu piilumas. Võibolla tõmbas soolapakk?
Eemal
Siin on kuidagi vaikseks jäänud, vaatate ka ikka veel? Hetkel sead platsis: P
Eemal
Sead on tihti õhtuti platsis, mida meil siin rääkida siis ikka ja jälle ja ikka ja jälle...
Eemal
Varsti tuleb teha ka eraldi alagalerii "print screen pildistamine" neile, kes tahavad postitada oma parimaid screenshotte sigadest.
Eemal
See on peaaegu hea mõte :) Muide print-screen ei copy mällu video-stoppkaadrit, proovi. Selle jaoks on osadel videosoftidel (näiteks BSplayer) spetsiaalne funktsioon mis määratud kausta stoppkaadri jpg-na salvestab.
Eemal
Oo, ma tänan. See oli kasulik inf. Vahel olen mõnest filmist tahtnud kaadrit inspiratsiooni ammutamiseks ja tõepoolest, print screeniga jagu ei saa.
Eemal
bsplayer on nuhkvara täis, vlc player mängib enamust meediaformaate ja ei vaja eraldi koodekitega juramist. saadaval nii winnilistele kui unixilastele, vabavara.
Eemal
vlc on hea jah, bsplayeri tänapäevast versiooni ei oska kommenteerida. free versioon on jama täis?
Eemal
Mina saan vlc-ga küll print screeni teha. Ja sigade söögikohast kah(mul avab windows media playeriga). Just proovisin.
Eemal
Salvestab ka video stoppkaadri, mitte ainult pleieri servad? Win XP?
Eemal
salvestas küll, proovisin ka mingi hetk tagasi. vaikimisi *.png aga seda saab ka muuta.
Eemal
Ei mul salvestab ilusti. Win XP Pro. Mul üsna palju video koodekeid kah masinas, äkki see mängib rolli? Kuigi ei tohiks.
Ma proovisin nii, et "print scr" siis PS lahti->NEW ja uude aknasse paste.
Sealt saab ju igasse formaati salvestada.
Eemal
niipalju kui ma jälginud olen seda siis on alati seal olnud 6 metssiga. Tavaliselt hommikuti kui vaatanud olen on ainult linnud . Aga muidu on väga huvitav kaamera sätitud sinna.Isegi väga hea kvaliteediga ka. Meeldib väga! (:
Eemal
Metsa-TV pakub praegu porri vaatamiseks, aga mu meelest sehkendab seal puukoristaja...
Eemal
Peale selle on video väga huvitava kuupäevaga
Eemal
Aga Donna on tõepoolest kohal, vaatamata "kahtlasele" kuupäevale.
Eemal
Donna on saanud endale uue paarilise, miilutsevad seal pesas kahekesi.
Eemal
Kas mõni kurekaamera jälgija veel peale minu on kuulnud, kuidas keski käib seal lähistel mingi massinaga rallitamas? Kui on, siis kuidas suhtute?
Eemal
ATV-mehed metsaalust üles kündmas? Kuulsin ka ja imestasin. Kuigi jah, imestama ei tohiks enam ajada, linnas käivad need masinad juba haljasalasid ringi pööramas... metsa vahel märksa rahulikum ringi rallida.
Eemal
Loopealsel kasvab taimestik tagasi aastasadu.Ei ole oma maa peale veel ühtegi silti paigaldanud ja mul on siiralt hää meel,kui keegi minu maadel ööbib.Aga see on jube,mida ATV-ga on võimalik korda saata.Miks nii tehakse,ei tea...
Eemal