Sa ei ole sisse loginud.
Müüa Tamrac 5547 Adventure 7 http://www.photopoint.ee/toode.php?id=9238 Fotoseljakott.
Mahutab Canon 350D kaamera koos eesoleva Sigma 70-300 objega, kahte lisaobjet, Cokini filtrite komplekti, puhastusvahendeid ja Canon 430 välku. Lisaks mahuks veel mõni väiksem lisaobjektiiv ära. (see siis alumises osas)
Esitaskus on akud, mälukaardid ja muu väiksem fotokola.
Üllese saab mahutada termose, oakotti, võileivad, kuiva särgi, ellujäämisvarustuse ja veel pisiasju.
Ühel pool küljetaskus kandsin veepudelit ja istumismatti ning teiselpool kuulpeaga Manfrotto 190V statiiv mis ülevalt kinnitub karabiiniga kotti sanga külge
Kotti all on paelad kuhu saab lisaks veel matkakola kinnitada.
Kui statiivi küljes ei ole näeb välja nagu tavaline seljakott (ei paku varastele erilist huvi)
ja statiivi peetakse pigem kalastusvarustuseks
Ostetud Kumafotost, kasutusjäljed puuduvad.
Hinnaks küsiksin 1000.-
Eemal
Konkreetsemaid pilte?
Eemal
AllarR kirjutas:
Konkreetsemaid pilte?
Pildid on näiteks siin : http://www.tamrac.com/5547.htm
Minu pakutava kotti värv on hall/must, seda näed kui liigud ruudule "Gray/Black".
Eemal
Mul on sama kott aga mina pole veel aru saanud kuidas kinnitada sinna statiivi? Su seletusest ka aru ei saaanud. Kui Sa koti selga paned, kuidas see statiiv siis jääb?
Eemal
Ilmselt sinna kotti ei mahu pikem telefix koos kerega? Näiteks 400/5,6(Sigma oma näiteks).
Eemal
Pildid statiivi kinnitamisest:
(statiivi kesksammas on asendatud tollkeermega poldiga.)
Eemal
Mark0 kirjutas:
Ilmselt sinna kotti ei mahu pikem telefix koos kerega? Näiteks 400/5,6(Sigma oma näiteks).
Ei tea küll kui pikk on see sigma toru on, kuid kardan et ei mahu.
Müügi põhjuseks on see et Canon 300mm F4.0 ei mahtunud kotti ära
Eemal
Ma muidu igati nutikas sääraste lahenduste leidmisel aga kuidas ma küll selle peale ei tulnud!!??
Igatahes tänud, et kogu asja üles pildistasid , aitäh!
Kust Sa selle viimase pildi jubina said, ise tegid või oli see Su jalaga kaasas?
Eemal
Ziiliplika kirjutas:
Ma muidu igati nutikas sääraste lahenduste leidmisel aga kuidas ma küll selle peale ei tulnud!!??
Igatahes tänud, et kogu asja üles pildistasid , aitäh!
Kust Sa selle viimase pildi jubina said, ise tegid või oli see Su jalaga kaasas?
Selle viimase jubina tegin ise pudupoest ostetud materjalidest.
Aga matkatarvete poest peaks valmis karabiini saama.
Eemal
Langetaks hinna 900.- peale, samuti võid teha oma pakkumise.
Vahetus on kah teretulnud - äkki kellelgi näiteks väike õlakott väikseks jäänud? Või mõni hajuti-peegeldi üle?
Eemal
... või binokkel ... või astronoomia varustust .... või ...
Eemal
Endiselt saadaval.
Oli ühe härraga juttu, aga kontakt kadunud. Olete äkki veel huvitatud? Palun helistage.
Eemal
Tere, kas 750kr läheks kaubaks?
Eemal
OK nõus saadan arve nr.
Eemal