Sa ei ole sisse loginud.
Äkki pole rongist maha jäänud... olen ka käpp, kui on midagi veel teha:D
Eemal
Eemal
Ei ole ainus, kõigile huvitundjatele on meilitsi 'mida' ilusti teele saadetud. Panin Sulle ka.
Eemal
Jaak! Saada mulle kaa.
Eemal
Olen nõus aitama, kui asi üle jõu ei käi.
Eemal
Oleks ka nõus, kui ülesanne üle jõu ei käi.
Eemal
Kui jõukohane, siis oleks minagi käsi!
Eemal
10 tundi eelmisest postitusest ja juba kokku 28 inimest. Ma ei oleks julend isegi kihla vedada :-).
Ja: ruumipuudust ei ole, tegemist on veel küllaga, kes tahab käe külge panna.
Eemal
No mõne SQL-i ikka väänan Või noh eks andke teada mis see MIS on, eks veidi ikka saab aega näpistada
Eemal
Oleks ka nõus aitama!
Eemal
aitaks ka hea meelega, kuigi vähe paha aeg ... kohe ehitusmess ja nats kiire aga ootaks ka meili, eks siis paistab.
Eemal
Kui oskan, olen ka nõus aitama Ja vanem vend on ka valmis.
Eemal
Peab ütlema, et südame alt teeb soojaks küll, kui seda abivalmidust vaatan. Aitäh head inimesed!
Eemal
Olen ka nõus aitama!
Eemal
Pange mulle ka inf ikkagi teele. Väga-väga palju on teha nii töö kui -välisel ajal, aga kui mahti saan, püüan aidata.
Eemal
Mul ka kiired ajad, aga nii palju kui võimalik, olen nõus aitama.
Eemal
2 tundi hiljem. Ma ei hakka vahekokkuvõtet tegema, te ei usu enam neid numbreid niikuinii :-).
Eemal
Heheh, Jaak, ära hõiska enne, kui abi tulemus käes on... ;-)
Eemal
Töökoormat on küll piisavalt vedada ja pea kah õhtuti paks ja mitte eriti tööaldis, aga kui saan killukenegi abiks olla, siis andke teada.
Eemal
Ulataks ka abistava käe. Võimete piires muidugi.
Eemal
Pange mulle kah infi, olen heameelega jõudumööd abiks.
Eemal
olen ka nõus aitama.
Eemal
Aitaks minagi, nii vähe või palju kui suudan
Eemal
Pean tunnistama, et olen nüüd nii uudishimulikuks aetud, et lihtsalt ei saa abi pakkumata jätta.
Kui abi eeldab mingit arvuti või kirjandusega töö tegemist, siis aitaks küll hea meelega.
Eemal
Abi ka siitpoolt tulemas kui ainult on millega abistada saan.
Eemal