Sa ei ole sisse loginud.
Nüüd võib juba välja hõigata: Looduspilt saab endale juulikuus tõsise laienduse. Ei, laiendus ei puuduta üldse mitte piltide lisamist, vaid visoon on, et Looduspilt hakkab (lisaks piltidele) ühendama neid loodusteadmisi, mida piltnikud ja ka mittepiltnikud kogenud või avastanud on. Oleme selllega tööd teinud juba ca 9 kuud, Käpp on kujunduse valmis teinud, Marko tehnilise lahenduse meisterdanud, struktuur ja loogika on tõsiste ajugümnastikaharjutuste käigus peaaegu paika loksunud. Ehk siis tagasiteed enam pole :-).
Sellest tulenevalt kutsun Looduspildi inimesi üles meile appi tulema, sest meil on vaja üks eeltöö ära teha enne, kui visiooni kallale minna saame. Kui Sul on huvi ja aega, et osaleda Looduspildi laiendamises, siis pane meile meil või ütle seda selle teema all. Siis saame juba privaatselt lähemalt rääkida, mis asjad abikäsi vajavad.
Eemal
Rõõm kuulda. Hetkel jääb kooli kõrvalt mul suhteliselt palju aega üle nii, et ühesõnaga mina olen nõus aitama võimete piiretes.
Eemal
Mailatud
Eemal
Nii, Jaagu jutust võis jääda mulje, et enne tuleb JAH öelda ja alles siis saate teada, mida tegema peab Selle pärast ei pea muretsema, lõpliku JAH saate ikka siis öelda, kui ülesanne laual. Rõõm on aga näha, et üleskutse on nii lühikese ajaga juba kolm potentsiaalset abistajat leidnud. Suur tänu teile!
Eemal
Põhimõtteliselt oleksin ise ka nõus kui asi konti ei murra
Eemal
Hästi põnev üleskutse! Selles mõttes, et pole teada, mida vajatakse. Seetõttu ei oska midagi konkreetset ka pakkuda. Niisiis, ühinen janografiga, kusjuures loodusele olen lähemal kui pildistamisele. Pean silmas teadmisi.
Eemal
Hea meelega liituks, kui vähegi oskusted-teadmised kinni hakkavad ja abiks olla saab.
Eemal
Olen käsi.
Eemal
Kui just mingeid imetrikke tegema ei pea, siis olen rõõmuga abiks.
Eemal
Tänud huvi tundjatele! Meil on juba 4 JAHi ka peale seda, kui abi sisu sai ära räägitud :-). Siinse seltskonnaga võiks, päris ausalt, luurele minna.
Ja kelle meilile ma veel vastata pole jõudnud, siis kannatust, ma teen seda järjekorras :-P.
Eemal
Eemal
Olen käsi!Just hakkas puhkus ka.Heh,täitsa põnev: )
Eemal
Alati valmis, kui mu oskused on piisavad püstitatavatele eesmärkidele.
Eemal
kui veel vajadust, siis võimaluse korral aitaks ka!
Eemal
Jah, olen nõus hea meelega aitama.
Eemal
Eemal
Pange siis mind ka luurele kirja. Eeldusel et on huvitav, oskustele vastav ja konti ei murra
Jyrka
kaitseliitlane-tankitõrjuja
Eemal
Minu abiga võib ka arvestada. Kui just on midagi millega saan abiks olla
Eemal
kasutan Janografi lauset : Põhimõtteliselt oleksin ise ka nõus kui asi konti ei murra
Et siis ma ka nõus
Eemal
Üleskutse on põnev. Ei kujuta ette, millest veel võiks puudu tulla, kui ülalnimetatud kõik kampa löövad, ent mis minu pädevusalasse jääb, siis miks mitte. Võib ühendust võtta.
Eemal
Nõus aitama, kui oskan aidata.
Eemal
Palju abilisi vaja on? Loodan, et mu tagasihoidlikule meilile ka vastatakse:)
Eemal
Väike vahekokkuvõte -- oma teistkordse JAHi on öelnud juba 19 inimest! Kui sellise hooga abipakkumine jätkub, siis saame asjad, milleks arvestasime paar kuud, tehtud mõne nädalaga :-).
Ah jaa, seda ka veel, et SUUR AITÄH !
Eemal
Aitan kah hea meelega jõudu mööda.
Eemal