Sa ei ole sisse loginud.
Eemal
Septembrist kuni juunini olen gümnasist. Juunist kuni septembrini aga dušinurkade meisterdaja
Eemal
Hetkel ajateenija. Hmm..ja mu meelest andis toruonu mulle mõned aastad tagasi füüsika praksi:)
Eemal
oleskleja kirjutas:
Hmm..ja mu meelest andis toruonu mulle mõned aastad tagasi füüsika praksi:)
Hmm... mõned aastad tagasi sai indeed ühe või kaks semestrit praksi antud Niiet võib täitsa olla
Eemal
Tegelen eesti julgeolekuga Lõuna-Eesti sektoris..olen "Viimane piirivalvur"
Eemal
Olen kümnenda klassi õpilane Tapa gümnaasiumis;)
Eemal
Olen viienda klassi õpilane Elva Gümnaasiumis, nii et ei tegele millegagi
Eemal
Eemal
on hea teada tõesti, kes millega tegeleb. Mine tea, ehk peab isegi kunagi kellegi teie käest nõu küsima. Fotograafia tõmbab ikka inimesi seinast seina. Ja enamus neist mahub siia looduspilt.ee-sse ära kah.
Ise tegelen vabal ajal kooli ja mälu maha mängimisega:)
Eemal
Hetkel õpin põhikooli lõpuklassis, edasi plaanis gümnaasiumi kunstisuund ja Tartu Kõrgem Kunstikool. Praegu saaksin kasulik olla vigursaagimise ja seinamaalingutega
Eemal
Amserv Autos, Lexuse Tehnik
Eemal
Eemal
Tänan Alari, tervisi ka sulle
Eks ole ka sinu autot vähe näpitud
Eemal
Olen apteeker
Eemal
Kuulge mehed kes te tegelete ehitusega. Keegi katust ka pakub? Tahaks see suvi äkki majal katuse ära vahetada ja otsin korralikke tegijaid (abiks mingi firma kes ka garantiid saab pakkuda). Soovitused/kontaktid welcome
Eemal
Minu majale pani katusekatte Maleko Pärnu osakond...ma ei näinudki neid mehi...tuldi tehti töö ära koristati enda järelt kõik sodi ja ei mingit probleemi...võrreldes iga sugu FIE de ja muude asjameestega...ei ole neil üht asja ja teist jääb puudu...redelit vaja jne
Eemal
Ma juhuslikult olengi 1 Maleko mees:) @toruonu - on sul lame või viilkatus? Lamekatusega saan abiks olla aga väikeste viilkatustega me Tallinna pool ei tegele. Praegu on ehituses õige hetk kauba tegemiseks. Tegijatel tööd vähevõitu ja hinnad all.
Eemal
V kujuline katus. Panin juba maleko@maleko.ee meili ka teele küsimusega.
Eemal
Küsida võid alati aga tean juba ette eitavat vastust
Helista param AS Toode tel. 6599400 või http://www.toode.ee/
Eemal
Hmm... V-kujuline katus? Suhteliselt ebapraktiline ja tehniliselt keerukas lahendus Eesti kliimavöötmes. Järgmise maja ehitamisel soovitaksin küll A-kujulise katuse kasuks otsustada ;-P
P.S. V6i ongi päriselt V-kujuline?
Eemal