Sa ei ole sisse loginud.
MarkoH kirjutas:
selle sõnastuse osas ma ei nõustuks, sest kui ühte pilti hinnatakse ja teist mitte, siis üks on parem ja teine mitte nii hea...st kuidagi on sedasi välja tulnud, et häid pilte hinnatakse enam
Siiani küll, jah:) Tänane päev on vist erand, kui edatabeli viimase 7 päeva parimaid vaadata... Ma saan muidugi aru, et Sven otsustas natuke kesisemaid pilte üles lasta, nagu ta ise ütles. Kui pärast adminnid jälle karmima käega toimetada saavad, on parimad tõesti ka hinnatumad:)
Eemal
Vau, mis tihe ja kiire diskussioon siin käimas.
Mind ikka häirib see, et kui avada "Galerii", siis kohe reklaamitakse viimase 7 päeva parimaid. Mulle isiklikult meeldiks rohkem nii, et kõiksugu parimad oleksid kontsentreeitud rubriiki "Edetabelid", kus defauldina 30 päeva top on minu arust väga hea.
Eemal
üks küsimus, sedakorda seoses otsinguga - otsin pilte mingi märksõna abil. klikin ühel neist piltidest, aga kui sealt pildi juurest tagasi tahan, teiste leitud piltide juurde - page has expired! kas seda kuidagi oleks võimalik muuta, sest kui tahan kõiki leitud pilte vaadata, tuleb märksõna uuesti sisestada jne jne ... või on muid võimalusi ?
parimat,
külli
Eemal
ettepanek: viimase 7 _PARIMA_ pildi juurde võiks lisaks kommide arvule panna ka hindelise alampiiri (3?) kuna seal hetkel kaks pilti mille keskhinne 1.8
Eemal
Uus featuur
Üks vähe suurem muudatus on see, et piltide all on nüüd olemas nupp , mille kaudu siis saab vaadata EXIF'it (Exchangeable Image File)...tõlkge ise vabalt kuidas tahate
Esialgu on selline süsteem, et kuvatakse nii ehk naa, kas on exif pildil sees või mitte, hiljem ma veel uurin seda, kas saab tsekkida seda ennem vai mitte ja vastavalt sellele seda nuppu kas kuvatakse või mitte.
Eestikeelseks ma seda EXIF infot ei teinud ja ei tee ka, kuna võib olla vajadus kasutada uuemat Toolkiti ja siis oleks jama palju.
Mis on EXIF? http://www.digicamhelp.com/what-is-exif/
Eemal
lkylli kirjutas:
üks küsimus, sedakorda seoses otsinguga - otsin pilte mingi märksõna abil. klikin ühel neist piltidest, aga kui sealt pildi juurest tagasi tahan, teiste leitud piltide juurde - page has expired! kas seda kuidagi oleks võimalik muuta, sest kui tahan kõiki leitud pilte vaadata, tuleb märksõna uuesti sisestada jne jne ... või on muid võimalusi ?
parimat,
külli
Ma olen vaadanud, et üks "muu võimalus" oleks page has expired korral kohe ka refresh teha.. ja siis klikkida retry. Peaks saama siis sinna leitud piltide juurde tagasi. Exploreri puhul vähemalt
Eemal
väga hea aitäh!
Eemal
MarkoH kirjutas:
Uued featuurid & lisad
- Galerii alla "TOP 52" sai uue nime "Edetabelid", kust võib leida ka uued topid.
Vaatasin, et parimaid pilte juba 60 reas:) Siis võiks edetabeli pealkiri ka olla TOP 60?
Eemal
selena kirjutas:
Vaatasin, et parimaid pilte juba 60 reas:) Siis võiks edetabeli pealkiri ka olla TOP 60?
vaatasin ka, et albumi nimi on juba 60 parimat pilti läbi aegade, kuid lingi nimi on ikka top 52 pilti
Eemal
võibolla siis juba top 100 oleks mõistlik?
Eemal