Sa ei ole sisse loginud.
ehk ameerika loodusfotograafide parimad palad 2008.
http://www.nanpa.org/showcase_gallery.php
Eemal
Väga vinge, aga...
Kas mulle tundub või on selle karu taust, eelkõige maapind puhta blurritud http://www.nanpa.org/showcase_popup.php … ;nbr=28667
?
Eemal
Jäin ka seda karu jalgealust kohe vaatama, et mis moodi ta nii saab olla...
Eemal
Vaadates neid pilte tundub , et ise nagu ei oska üldse pildistada .Mul pisut tunne , et osasid pilte palju töödeldud.
Eemal
Nt 15 lehel olev Julie Bennetti lillede jal lehtedega pilt on vist üldse stuudiokas. miks seal muidu kangas alt välja paistab...
Eemal
Ei õnnestu mul neid pilte suurena vaadata. Käsib muudkui playerit installida. Installin ära ja proovin uuesti, ja jälle sama jutt, et vaja installida. Oskab keegi aidata?
Eemal
peetri-onu kirjutas:
Ei õnnestu mul neid pilte suurena vaadata. Käsib muudkui playerit installida. Installin ära ja proovin uuesti, ja jälle sama jutt, et vaja installida. Oskab keegi aidata?
Tee restarti ka vahepeal
Eemal
Tegin restarti, aga kasu polnud - ikka sama installi jutt...
Eemal
Olen ääretu arvutivõhik, aga miskipärast arvan,et Su arvutis on pop-upid keelatud ja sellepärast ei saa neid pilte ette.
Eemal
Kohe kui seda
pilti nägin, meenus Looduspildist tuttav Kivikindral oma armeega
Eemal
Ossa peet, need on ju megasarnased. Kelle oma see viimane on, pole nagu lp-s tähelegi pannud?
Eemal
tankur kirjutas:
Vaadates neid pilte tundub , et ise nagu ei oska üldse pildistada .Mul pisut tunne , et osasid pilte palju töödeldud.
Mul sama tunne. Aga piltide töötlemine on ka kunst ju.
Eemal
Tore, et neid pilte nii suurelt näidatakse aga kahju, et need läbipaistva gif-ga kaetud on ))
Eemal
ja kui selle karu poole tagasi pöörduda, siis minuarust on ta mingis madalas vees, kus on selline kivine põhi, sest veepritsmeid on pildi vasakus servas näha.
aga egas ma ka ei tea. ma lihtsalt pakun :d.
Eemal
Päris vahvasti lainetab siis see madal vesi.. Autorite andmed on juures, võimalik ju küsida, kuidas sellist dofi saada, et maapind karu teravusalas blur oleks.
Eemal
ah mina ka siis ei tea:D.
Eemal
usun, et seal on ikka vesi. selline kiirevoolulise kivise põhjaga jõe käänanu koht, mis viskab vett kividele ja ujutab jõe ääred üle. tüüpiline lõhede ja forellide kudepaikadega jõgi, kus karud "neljapäeviti söömas käivad."
Eemal
Mõtlesin isegi alguses vee peale, kuid:
- karu kõnnib - ühtegi pritset ei ole, isegi väike lainetus ei tule üle küüne
- kõrgemate kivide kontuurid, mis peaksid olema üle "veepinna", on päris karu juures näha, kuid neilgi on see valkjas hämu peal, nagu voolaks vesi üle
- karu "küünarvarred" küll tunduvad õrnalt märjad olevat, aga mitte ükski nähtaval olev käpp
Ei tea. Minu meelest väga ebaloomulik töötlemata bokehi kohta. Tagumine osa ka.
Eemal
mis vahet seal on kas ta on seda blurrinud või mitte? ega see mõnel eesti konkursil või LP-s üleval pole. kui kellelgi nii hinge kriibib, siis kirjutage mehele, seal ju andmed juures.
Eemal
Ei näe küll midagi ebaloomulikku seal e vt poku.
Eemal