Sa ei ole sisse loginud.
Ma olen tulija. Loodan, et looduses veel istepinke jätkub ja pargivaht on sõber
P.S Kui keegi Tallinna poolt läheb ja on autos vaba ruumi, siis palun tema abi Ükstakama, kas minek reede õhtul või laupäeva hommikul.
Eemal
Mul on ruumi, et tea veel praegu, kummal lähen, ilmselt ikka reedel, kui midagi väga olulist ette ei tule. Meili mulle.
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Tehnika pole üldse määravaks.
Nüüd on aga selgunud üks uus asjaolu. Kuna tegemist on ikkagi looduskaitse alaga ning rahvamassidele kehtivad teatud piirangud, siis ei tohi seda hordi eriti suureks kasvatada. Seetõttu ma leian, et mõistlik oleks kaasata ikka ainult neid inimesi, kellel siin vähemalt ikka paar pilti üleval on. (Loomulikult võivad need pildiomanikud ka oma kaaslasi või lapsi kaasa võtta).
Kuna tundub, et huvilisi on aga rohkem, siis tuleb järgmiseks aastaks mingi natuke avalikum koht välja vaadata. Praegu teeks aga natuke piiratumalt. Loomulikult ei hakka keegi seda kohapeal kontrollima ning ei hakata kedagi minema peletama, kuid loodame mõistvale suhtumisele, sest ala haldajatele peab ikkagi mingi konkreetse numbri ütlema.
Tegelikult võikski ööbida mitte torni juures vaid natsa eemal sellest st.telkimisplatsil
Mulle tundub et loodusfoto seltskond oskab olla suht mõistlik et ei peaks tekkima ka probleeme suurema seltskonnaga
Eemal
damn, me peaks ikka näitetrupi varem kokku võtma ja vähemalt ühe proovi tegema. Põdrad nagu tean seal kandis käivad päikese tõusu ajal niiet näidendis osalejad kobigu kohale enne tõusu
Ise olen seal tõenäoliselt 20. nii pool tundi kuni tund enne tõusu, Sven ka nagu aru sain tema kunagisest postist. Siis veel vaja Marko, Inzz, Draa ja keegi oli meil veel kes aktiivselt osales
Eemal
Kuramuse lugu jah, aga ise ka ei saa tulla - sõbral pulmad. Või jätaks pulma minemata... Ah, parem orgunnime hiljem uue madina ja näidend läheb edasi... Kui igavus seekord kokkutulekul ära ei tapa, saab seltskond vast pärast ka kunagi kokku... Palju sääski soovin igal juhul
Eemal
Mina laekun Oliveriga praeguste plaanide kohaselt reede õhta, nii et lauba omikul olen olemas, kui reedel liiga palju tervitusnapse ei pruugita ;-).
Eemal
mina kiman reedel tartusse ning tulen sealt laupäeva hommikul. Tõenäoliselt veidi enne päikesetõusu niiet kui keegi tahab tartust hommikul kohale saada, siis võib teada anda: mario.kadastik@cern.ch aga siis peab arvestama varase minekuga
Eemal
Kas on ehk kellelgi Tallinnast minejal (Jaak?) veel autos vaba kohta?
Eemal
kuna oliver ei tule, siis mul kõrvalistuja iste jälle vaba. plaan minna reede õhtapoole. meili mulle, lepib miskit kokku.
Eemal
Huvitav kas pärnu kandist ka keegi tulemas on ,mul autos vabu kohti on või läheks kellegi teise auto peale.
Eemal
kuulge, kuda söögitegemisega lood seal on? kas igaüks võtab potid-pannid kaasa või ühendame kuidagi neid vahendeid (ehk teisisõnu, kas pean endale katelt ostma minema ;-)
Eemal
guud point, kui seal ikka terve päevakese istuda, siis võiks midagi ikka süüa ka ning ega sooja söögi vastu tunneks isegi huvi ... kuidas seal üldse mingi lõkke vms tegemisega lood on?
Eemal
kui seal midagi viimasel ajal muudetud pole, siis on seal väga viisakas lõkkekoht olemas pajariputamise-lihagrillimise võimalusega ja puha.
Eemal
selline lõkkekoht siis
http://www.zone.ee/cssi/fotod/pedja868.jpg?2
Eemal
ee... jah. aga ikkagi, kuda nende pottide-pannidega jääb?igaüks keedab vett enda nurgakeses ja praeb muna ka seal ;-P?
Eemal
nagu ma varem juba küsisin, et kas see on mitmepäevane üritus või piirdub ainult 20. augustiga? Praegu jääb mulje, et kõik läävad sinna elama oma pottide ja pannidega (mis pole ka sugugi paha mõte) aga kui jääb asi ühepäevaseks siis ehk võtta ainult mingeid kergeid vorstikesi värke.
Eemal
Siinkohal pean kahjuks oma tuleku äraütlema... Teile aga soovin meeleolukat ja inspireerivat kokkutulekut ja palun tehke nn kergemat fotokunsti kah pean just silmas seda et pildistage ka üksteist...mitte ainult loodust
Eemal
janograf, eks ta on nii pikk üritus, nagu ise teed. mina nt laekun reede õhta ja lahkun pühaba. sealt see pottidepannide küsimus. aga jah, võib ühel nädalavahetusel paljast grillliha ka tegelt süüa ju, raiskab vähem leiba ja võid -- see on ka hää mõte ;-).
Eemal
Elmise nädala lõpus nähti Kirna torni juures karu jälgi olevat käinud mööda jõekallast jalutamas:)
Eemal
Rõõm kuulda. Just saigi esmaspäeval (taaskord) toredat inimsööja-karufilmi vaadatud. :)
Eemal
Kirna rajal karu liikumine tavaline asi, rohkem ta küll ületab rada kui jalutab mööda seda, kui mine sa tea,
äkist tuleb kaema mis piknikku linnasaksad seal peavad.
Eemal
No aga siis tulebi natuke rohkem seda va vorsti kaasa võtta, et ka karuott sellest meie kokkutulekust osa saaks
Eemal