Sa ei ole sisse loginud.
Sai kitsesid pildistatud ja ühel kitsel jäid sellised moodustised pildile. Muidu tähele ei pannud aga arvuti taga pilte vaadates alles märkasin. Kas tegu on mingi haigusega või objektiiv moonutab(ise ei usu et obje midagi sellist saaks tekitada)
Eemal
Eemal
Kitse üldseisund paistab hea. Küllap mingid healoomulised kasvajalised moodustised. Lipoomid (rasvkoest lähtuvad) näiteks.
Eemal
Kakuga nõus.Olen sarnaseid näinud põdralehmal,samuti väga heas konditsioonis loom oli.
Eemal
ega see eluohtlik ei ole?
Eemal
Lipoom ei ole eluohtlik.
Kui need paiknevad ebamugavas kohas ja lähevad väga suureks, siis võivad hakata elu häirima.
Eemal
Selliseid heledate laikudega tegelasi ikka leidub.Vahel harva on kohatud ka päris albiinosid.Nähtavasti pigmentatsioonihäire.
Eemal
mul on ühest pisut valgemast kah paar pilti
http://okaskera.ee/?search=albi
Eemal
See on tõesti PISUT heledam Nii valget polegi näinud.Mul oli laiguline,nagu mustang.
Eemal
okaskera kirjutas:
mul on ühest pisut valgemast kah paar pilti
http://okaskera.ee/?search=albi
talvekostüüm, et ellu jääda lume ajal
Eemal
aga suvel on raskusi :d.
Eemal
Minul oli jällegi juhus, et metskitse pepu oli täiesti musta värvi. Millest see? (Kindlasti mitte sopast).
Pilt kahjuks ebakvaliteetne, seepärast ei lisa seda siia juurde.
Ja veel... mis põhjusel on osadel kitsedel "saba" ehk midagi ripub pepu küljes. Just praegusel aastaajal. Kõikidel seda ei ole.
Eemal
Kui pepu must,siis asi pahasti-see loom on haige.Oli see ammu?Ja kus täpsemalt?Metskitsede suure arvukuse juures on nn"pasatõve"puhkemine ohtlik asi.Ja määrdunud pepu on selle koleda tõve tunnusmärk.
Eemal
kui nüüd juttu tuli mustast tagumikust kitsel siis meenus mulla ka et näinud ise ka sellist suvel, pidasin minagi seda lihtsalt mudaks.
Eemal
See oli eelmise aasta suvel, kesk-Saaremaal. Teiste oma karjakaaslastega võrreldes oli ta liikumine ka erinev. Kahju, et ei osanud kohe tähelepanu pöörata...
Eemal
habibi kirjutas:
Minul oli jällegi juhus, et metskitse pepu oli täiesti musta värvi. Millest see? (Kindlasti mitte sopast).
Pilt kahjuks ebakvaliteetne, seepärast ei lisa seda siia juurde.
Ja veel... mis põhjusel on osadel kitsedel "saba" ehk midagi ripub pepu küljes. Just praegusel aastaajal. Kõikidel seda ei ole.
see "saba" on emase kitse tunnus eriti praegusel aastaajal
Eemal
Aitäh okaskerale!
Eemal
Ma pildistasin eelmine kevadel pimedas üht sokku, kes oli karu rapsimisest ellu jäänud, oi-oi-oi kui koledad armid olid küljel, sügavad karvadeda sooned ja triibud. Kahju et pildid välja ei tulnud, oleks pannud üles vaatamiseks.
Eemal
Miks pildid välja ei tulnud, korgi unustasid ette? :)
Eemal