Sa ei ole sisse loginud.
Müüa Nikon D80 kere + 2 akut + hotshoe + kõik komplektis olevad juhtmed, laadija, dokumendid, jms. Väga vähe kasutatud, hästi hoitud ja hooldatud. Ostetud Oktoober 2007.
Hind: 9700.-
Kirsti
kiku16@yahoo.com
Tel: 50 47 175
Eemal
P a l u n ä r a r i s u s t a f o o r u m i t !
Iga natukese aja tagant teed Sa uue teema. Täienda vana teemat sõnadega "up" või "tõstan teemat ülespoole" vms.
Juhul, kui Sul on 6 D80 -et, siis ma vabandan.
Eemal
Oleks huvitatud antud isendist. Tekkis ainult paar küsimust. Miks müüd? Kaua garantii ja kas ostutšekk ikka alles?
Eemal
Risustan nüüd ise teemat aga olen alati imestanud, et mille pagana pärast on inimestel hirmsasti vaja teada, MIKS inimene ühte või teist asja müüb. Ajuvaba
Eemal
ei ole ajuvaba. mind huvitab ka, et miks asja myyakse - näiteks, kui ei rahuldanud enam omanikku, siis mis puudu/valesti, v6ibolla oli lihtsalt vigane eksemplar vms ..
Eemal
Head asju ju vähekasutanuna heast peast ei müü. Minu meelest on see D80 USA oma.
Eemal
Ziiliplika kirjutas:
Head asju ju vähekasutanuna heast peast ei müü. Minu meelest on see D80 USA oma.
Mis selles halba et USA 'st - et võiks siis odavamalt müüa või?
Eemal
tommy kirjutas:
ei ole ajuvaba. mind huvitab ka, et miks asja myyakse - näiteks, kui ei rahuldanud enam omanikku, siis mis puudu/valesti, v6ibolla oli lihtsalt vigane eksemplar vms ..
On ajuvaba. Kelle asi miks ma müün, kui tahan saan ju alati öelda seda mis küsijale meeldib ja kui ikka rikkis või defektset toodet müün, siis annan ka sellest kuulutuses teada, aga terve ja töökorras asja puhul ei tohiks see kellegi asi olla.
Eemal
Just nimelt. Ostjat peaks huvitama AINULT see, kas asi on KORRAS. Võib-olla on inimesel mingi isiklikku laadi põhjus, milleks midagi müüa. Hakka siis seletama ja keerutama ja luuletama jne.
Vabandan veelkord risu pärast. Vähemasti saab kuulutuse jälle üles
Eemal
maitse asi .. teeme siis nii, et alari, sina 2ra kysi, et miks myyakse, ja teised ka kellele ei meeldi kysida .. mina kysin ikka, ja las teised kysivad ka, kes tahavad kysida ..
Eemal
Ei oodanudki sellist reageeringut oma esimesele postitusele looduspilt.ee foorumis.
Isegi vanasõna ütleb, et küsija suu pihta ei lööd. Seega igati aus küsimus minu meelest.
Eemal
haugas kirjutas:
Ziiliplika kirjutas:
Mis selles halba et USA 'st - et võiks siis odavamalt müüa või?
Pisut raha juurde ja olemas uus ja 2a garantiiga. Ma arvan, et inimene kes tahab osta mõtleb nii ja kahtleb miks suht uut asja müüakse.
Mina ise olen korra vastu näppe USA fotokaga saanud, valu meeles. Kui ikka toll nõuab palju raha asendusfotoka eest, mis kah ei töödanud lõppkokkuvõttes, siis kes ei ütleks: viimane kord!
Eemal
müüdud
Eemal