Sa ei ole sisse loginud.
question kirjutas:
Suvalist regamist ma ei soovi jah.Regamine on ainult neile mõeldud kes on seotud mingite ürituste(isiklike) piltidega mis tavakasutajale pole nähtavad.
Siis tee nii, et lood ise kasutaja ja annad siis konkreetsele kasutajale meili teel teada aga registreerimisvorm kõrvalda küll ära. Seda esiteks. Teiseks maru sigri-migri on see värk sul, võta vähemalt kataloogide alt infot võimalikult väheseks. Mina jätaks ainult kataloogi nime ja uuendatud väljad. Logo värvi oleks ka vaja muuta, et ta paremini seal heas mõttes silma hakkaks, mitte aga nii karjuv värvide erinevus - roheline ei sobi teiste toonidefga seal eriti kokku. Edu!
Eemal
question sry ma registreerisin ennast lihtsalt prooviks ära, et näha mis edasi saab?
aga jah nagu ufoto ütles et registreeri teatud isikud ise, nii sul endal lihtsam
Ja üks asi veel et tohutult palju klõpsimist oli kohati et jõuda foto vaatamiseni, seda teed pead ka kõvasti lühendama.
Eemal
Tänud kriitika eest.Katsun need vead lähiajal kõrvaldada.
Asja paningi sellepärast siia vaatamiseks,et teadjamatelt häid nõuandeid saada.
to Valmar:Sul peaks ka olema Gallery2 kood.Oskad sa öelda kuidas seda regamise värki keelata (varjata saab).Mul sai mõistus otsa.
Ette tänades
Eemal
question kirjutas:
Oskad sa öelda kuidas seda regamise värki keelata (varjata saab).Mul sai mõistus otsa.
Ette tänades
Pead vastava mooduli deaktiveerima... logid sisse, site admin ja modules, seal esimeses (vist general) kastis üks valik siis regamise kohta.
Eemal
ma ei tea mul leht eestikeelseks tehtud aga üldiselt jah site admin > plugins ja siis seal saab vastavad pluginid instsallida ja uninstallida.
kasutajate registreerimise asi on kohe esimeses galerii tabelis
Eemal
Thankz! ufoto Nüüd peaks korras olema
Eemal
Huvitav miks mul siin foorumis ei näita "Kodukas" hindamise juures on aga olemas?
Eemal
question kirjutas:
Huvitav miks mul siin foorumis ei näita "Kodukas" hindamise juures on aga olemas?
Vaata profiili alt.
Eemal
Imelik mul on lahtris "kodukas" URL minu leheküljele.
Et mis seal siis peab olema?
Eemal
Aga kumba profiili sa vaatad. Galeriil ja foorumil on eraldi profiilid.
Eemal
Nonii jälle targem.Tänud jälle ufotole.
Olen sulle vist pudeli sees:)
Eemal
Toruonu, ahoi
Kle ma saatsin sulle millalgi kirja selle galerii mootori kohta, et sooviks ka seda palun
Ette tänades
Eemal
Hmm... kui tõesti vastamata jäi, siis sorry. Panin igaks juhuks meili teele nüüd. Ju siis eksis kuhugi teiste meilide vahele ära...
Eemal
Eemal
Nonii... pole küll midagi väga põrutavat, kuid sai kolitud oma lauaarvutist siis galerii veidi korralikumasse kohta ning ühtlasi ka endale väike domeeni hankimine tehtud. Sellest tulenevalt siis mõtlesin siin uuest aadressist ka teada anda
Uus aadress siis: http://www.toruonu.ee/
Sellest võib ka aimata, et ma vist nimevahetuse kampaaniaga kaasa ei lähe
Tore oleks kui ka galeriimootori kasutajad viitsiks oma footer.php failis muuta galerii.nicpb.ee aadressi www.toruonu.ee aadressiks. Vanal aadressil on küll ümbersuunamise leht püsti endiselt, kuid oleks tore kui ka algallikates ühest hetkest oleksid õiged lingid Vaatab kas ma kogun kokkuka kõik kellele galerii olen saatnud ja panen mingi väikse masspostituse teele või mitte, kuid oletan, et enamuse saan ka siit lehe kaudu kätte
PS! sorry, et väga palju uuendusi pole piltide vallas, väga tihe periood olnud viimane aasta mille jooksul vigastused ja doktoritöö tegemine on väga palju pildistamise aega ära võtnud...
Eemal
to toruonu: link muudetud.
Veelkord tänud autoritele hea koodi eest.
Eemal
klm76 kirjutas:
to toruonu: link muudetud.
Veelkord tänud autoritele hea koodi eest.
Sama siin!
Eemal
Muudetud. Kuidas ma saaksin kodukale seeriaid lisada? Paljudel on, aga mul pidi vist mingi teine variant sellest kodukast olema...
Eemal
Selleks vaja jah jaagu versiooni
Eemal
Muutsin samuti lingi ära.
Toruonu, su veebikülje viimase kolme pildi pealkirjades on eesti ja inglise keel vahetusse läinud:)
Eemal
Ma ei tea, kas hr.toruonu ootab kõikide vastuseid siia, kuid tehtud!
Eemal
Ma tegelt ei ootand siia üldse vastuseid Lihtsalt mõtlesin, et kui galeriide omanikud loevad, et siis teevad vahetuse Eks ma mingi hetk vaatan kust endiselt referrerid vanale lingile tulevad, neid saab eraldi teavitada siis
Aga tänud teatamast ning aitäh Villem selle keeleapsaka märkamise eest
Eemal
Eemal