Sa ei ole sisse loginud.
õnnestus täna endale lollusest kustutada kaart tühjaks. Midagi peale kirjutanud ei ole ja kõik pildid olid Canoni 20D raw ehk CR2 formaadis. Mingi softiga nägin, et pildid ilusti alles, kuid see ei nõustunud taastama tasuta
Point siis selles, et endal Lexari 1GB 80x kaart millel oli algselt pealt taastamise soft, kuid kuna kogemata tollal kaardi kohe formattisin kaameras, siis jäin softist ilma (ehk siis ei oleks piramine kui keegi saaks jagada kellel ka Lexari soft).
Või oskab keegi soovitada mingit vabavara mis toetab .CR2 formaati (tahaks ikka näha enne mis pilti taastan kuna see tasuta soft pakkus viimase 310 pildi taastamist mis ei ole 1GB kaardi puhul väga reaalne).
Eemal
Ma olen kasutanud tasuta softi, see kuvab ka pildid mida taasatada.
Eestifoto foorumis oli vanemate teemade hulgas viide olemas. Vaata sinna, sest ma peast nime ei mäleta.
Eemal
tänud, soft algul tegi asjad tiffiks ja see ehmatas veidi ära (PS ei osanud ka seda tiffi avada), kuid selle sai siis .cr2-ks nimeda ja siis avas ilusti
aga hea küsimus tekib, et kui 1GB kaart hoiab ca 108 raw faili, siis kuidas taastas vend sealt 134 faili ehk siis kui seal nii palju lisa storaget on, siis miks seda ei anta kasutada
Eemal
igaljuhul tänud viitamast, sain 90% oma täna pildistatud kaadritest tagasi ning nende hulgas olid ka need paar mille vastu kõige rohkem huvi tundsin
Eemal
mis selle softi nimi siis lõpuks oli?
Eemal
zero assumption digital image recovery http://www.z-a-recovery.com/download.htm
Eemal
no m2lukaart on tavaline FAT ketas, kui lihtsalt kustutatud on failid, siis peaks saama diskeditiga k2sitsi ka p2ris h2sti taastada .. eriti kui fragmenteerunud ei ole ..
aga jah, neid softe on kaasajal igasuguseid .. .
Eemal
mõnda toredat freewaret pole silma hakanud? see zero assumption on koledasti kommerts :)
Eemal
huvitav, minumeelest oli shareware. Downloadisid, installisid ja kasutasid. Ei tahtnud mingeid keysid ega aktiveerimist ega midagi muud ...
Eemal
shareware ongi ju kommerts. ajalimiidiga.
Eemal
image recovery asi on freevare ju --> Zero Assumption Digital Image Recovery is freeware with no functional limitations.
Eemal
ma saiti nagu ei lugend hetkel yle, kuid vend tootab taitsa ilusti. Ja nagu draa mainis, kui asi freeware, siis freeware
Eemal
Veel tasuta taastusprogramme. Pidi töötama hästi, teeb ka cr2 korda.
http://www.pcinspector.de/file_recovery/uk/welcome.htm
Eemal