Sa ei ole sisse loginud.
Ennem poolt seitset luusis ringi haige rebane
Eemal
19.15 käis mingi imelik küürakas loom söödaplatsil. Tahtsin screenshoti teha, aga kahjuks ei õnnestunud see print screen nupuga. Kui keegi veel nägi teda, siis oleks huvitav teada, kes ta olla võis.
Eemal
jäljekütt, esimene asi mis pähe torkab on see, et kaamera peaks puuris suht lainurk olema. keskmine veebikämm on suht mittelai vist.
teine mis pähe torkab on see, et suuremale auditooriumile pildi edastamiseks peab asi mõne väga "kurja" serveri küljes olema.
Eemal
Eemal
kaups kirjutas:
jäljekütt, esimene asi mis pähe torkab on see, et kaamera peaks puuris suht lainurk olema. keskmine veebikämm on suht mittelai vist.
teine mis pähe torkab on see, et suuremale auditooriumile pildi edastamiseks peab asi mõne väga "kurja" serveri küljes olema.
Jah seda ma silmas pidasin et peenike toru läheb siis jämeda toru (streaming serveri külge).
Samas on võimalik ju LIVE pildi asemel jagada .jpg pildiseeriat. St iga teatud sekundi tagant ajab veebikaamera programm (neid on ka vabavaralisi) asja ftp kaudu serveri ja sealt siis tava linnupesakast.jpg pildina ka nähtav ja mõni javascripti kuvamise aken teeb ise refreshi. Pilt kusjuures tehakse ka siis väikse resoga + hõrendatud kujul, siis võib olla sadu slaidiseeria vaatajaid ja tavalisele serveril ei tõmba hinge ega ühendust kinni. Aga jah see on hale LIVE + HÄÄL pildi kõrval.
Ma olen pesakasti veebikaid netis näinud ja ka jälginud, üsna huvitav. Esialgu plaanin nö. enda ja oma laste jaoks panna, kuna nad on nii põnevil, et nii saaks hoida silma peal ja vaadata kuidas kuldnoka perekonnal läheb.
Ainuke tehniline asi oli see, et veebikaamera peab olema kas infropunaga (see juba tegelikult valvekaamera) või vähe valgusjõuline. Kaamera ise on pandud pesakasti lae alla, - pilt siis ülalt alla.
Eemal
Leidsin koha üles:
http://forum.biggonline.co.uk/viewforum.php?f=4
Siin siis veebikaid lindude pesakastidest, mingi UK linnufoorum.
Eemal
Mehed ehitavad midagi...
Eemal
Oli see Jan kes viimasena kaamerasse vaatas kui lahkuti?
Eemal
Eemal
martin504 kirjutas:
19.15 käis mingi imelik küürakas loom söödaplatsil. Tahtsin screenshoti teha, aga kahjuks ei õnnestunud see print screen nupuga. Kui keegi veel nägi teda, siis oleks huvitav teada, kes ta olla võis.
üsna kärntõbine kährik ja eelmine oli sama haigust põdev rebane
Eemal
Vat seda arvas mu elukaaslane ka, et see vist haige kährik, aga ei julgenud väga kindel olla selles.
Eemal
5-6 siga hetkel
Eemal
Mis huvitav seenekujuline ehitis sinna kerkinud on ?
Eemal
Eemal
okaskera on öösel kõvasti sigu klooninud
Nii palju pole neid korraga seal näinudki!
Eemal
WOOW, päris pop koht! Jõhker hunnik on ka muidugi ette visatud
Eemal
27 siga hetkel
Eemal
Mu sõber käis seal nädalavahetuse päeval kohta uudistamas. Korralik söödakoht pidavat olema jah
Eemal
Kahju, et keegi seoses antud üritusega ei valgusta inimesi kui suur probleem hetkel on sigade söötmine Eestis. Kogused on meeletud mis metsa viikase, selline tegevus paisutab populatsiooni ebanormaalselt suureks ja suureneb mõju teistele liikidel, sh kaitsealustele liikidele.
Eemal
Seda ei taha keegi teha.Sel lihtsal põhjusel,et on teatud seltskond vastab sellele ebakompetentsete kommentaaridega, labase sõimu ja ka ähvardustega,nagu Tiit Randveeru näitel näha oleme saanud.
Eemal
Üldiselt vaidleks vastu see, et siia kaamera söödale viiakse sööta palju seda küll, aga see siiski, et inimesed näeks loomi. Enamus kohtades on sööda viimist vähendatud kõvasti ja mõnes kohas ei toideta enam üldse. Ja seda, et arvukus tõuseb, seda kindlasti ka soodsale talvele, kuna siga saab sellise talvega igaltpoolt toidu kätte songides.
Eemal
Tegelt polegi asi konkreetses söödakohas,vaid lisasöötmises üleüldse.Siin on kaamera ja linnalapsele on siintoimuv suur ime,ja mitte ainult lapsele-muidu poleks siin hunnikus kommentaare a la "hetkel ....siga" :)See kaameraga söödaplats on positiivne selletõttu,et on käegakatsutav,et jahimehed EI OLE hirmsad verejanulised elajad,kes ilusaid ja süütuid loomi tapavad ja kui poleks Maailmapäästjaid,kes kõva kisa saatel jõuluõhtul teeveerde lastega Selverist ostetud riivitud porgandit viivad,oleks paari kuuga Eesti metsloomadest tühi ja verejanu kustutanud jahimeheraisk saaks rahulolevalt röhitsedes soolikahunnikus püherdada ja Lauaviina rüübata.See selleks.Tahaks küsida,kas seda soolakut(kui see ikka soolak on)ka keegi on külastanud??
Eemal
Vahva on veel see, et nendes söögikohtades jahimehed see talv eriti siga ei lase kuna maa pole külmunud ja need söögikohad on poole põlveni jäle läga. Kui sinna siga maha lasta kukub see poole kereni sita sisse ja sellist "rõõmu" ei taha endale ükski jahimees.
Eemal
paar õhtut tagasi oli mingi võõras 10 ne punt sigu, kes peaaegu kõik käisid korduvalt soolakut kah kasutamas. need, kes pidevalt käivad kasutavad harvemini aga ma olen ikka päris mitmel korral näinud.
Eemal