Sa ei ole sisse loginud.
Äsja käis rebane.
Eemal
ja ma arvasin, et mingi krants on ära eksinud :S
Eemal
Peaks ka veidi suurema raadiusega wifi veebika soetama, vaid toitega tekib küsimusi, et kuidas see korraldada (aku pealt?)
Plaanis ka panna mõnda linnupesa vms. jälgima. Aastaid köitnud läänes üsna tihti teostatavad pesakasti veebikad, et paned kevadel pesakasti sisse viibika ja siis suvi läbi hoiad silma peal
Ei ole keerukas ja tänapäeval enam ka kallis, mõnel tüübil koduõu iga nurk tavaveebikatega toast arvuitist jälgitav.
Täna raadiost rääkis üks eestvedajatest, et neid on kõige paremini näha 5-6 ajal õhtul. Ei ole ma veel näinud.
Notsudel on siis infopuna kaamera ja tundub veidi kallim olevat pildi kvaliteet üsna hea.
Eemal
infopuna oleks muidugi lahe, aga seal ei ole seal isegi infrapuna. eraldi valgustus on lihtsalt.
Eemal
Mul vist liigaeglane netiühendus- pole veel kordagi pilti ette saanud seasöödakohalt
Eemal
Popid sead, network is too busy to display file at original rate.
Kahju seda öelda aga peaks audio kinni keerama sigadelt, pilt käiks ehk nats sujuvamalt.
Eemal
Selline kiri siis nüüd üleval.
Teadaanne.
Veebikaamerate töös esineb häireid. Loodusesõprade üllatavalt suur huvi ummistab internetikanaleid. Katsume lähipäevil taastada kvaliteetse pildi ja heliga ülekande!
Nii, et ikka palju huvilisi.Selle pärast mul to pilt ja heli hakkiski.
Eemal
1 kährik platsis kell 18.47
Eemal
Hmm, kas selleks, et liigset jõudlust kärpida vähendati video resolutsiooni?
Eemal
Rebane luusib ringi
Eemal
pilt on tiheda kontrolli all:)
Eemal
7 siga praegu
Eemal
On alles isu? Ikka söövad
Eemal
question kirjutas:
On alles isu? Ikka söövad
ei tea kas tegu on isuga või lihtsalt edevusega -- kõik sead ikka "telekasse" ei saa.
Praegu ikka veel 7.
Eemal
Lahe liveülekanne! Praegu 21:55 6 notsut. Ennist oli isegi nende matsutamist kuulda:) Nüüd ainult üks müra ja krabin kuulda, tugevast tuulest vist.
Eemal
ei ole 6. 7 on
Eemal
Ah 7 jah, mul pilt aeglasele ühendusele hakib.
Eemal
Täna on poisid eriti kaua puginud:)
Eemal
9 siga
Eemal
mõtlesime juba korra, et peaks minema miskit juurde kallama, muidu pole järgmistel enam miskit süüa
Eemal
Järgmisena oleks vaja üles panna raadio või sms teel juhitav sööda automaat
Eemal
Ee... aga sead on seal ju iga õhtu 20-22 paiku. Kas palju ei saa neid teateid siin juba? Vabandust muidugi...
Eemal
Rahvas pidevalt peal. uus looduskanal kuluks küll meie telemaastikku. Võiks juba reklaami müümisega tegelema hakata, sel ajal kui sigu pole siis jookseb reklaam all ääres ja servas.
Muide eks see on ka tuleviku muusika, et kaamerad on küll söödaplatsil, küll kährikuurus ja küll linnu pesakastis. Kui seda professionaalselt teha ilma loomi häüirimata (varem paika) siis toob see vaid kasu loomariigile ja loodusele, et see 2 jalgne arvestaks enam loomade ja ümbritsevaga.
Ainuke häda on kodukasutaja jaoks see, et kust saada streaming toru. Üks tuttav raadios kasutavad Elioni mingit tv lõpuga straming toru aga see lõbu maksab. Meenub et osade veebikaamerate müüjad pakuvad tasuta kanalit oma toote ostjatel, et lükkad veebikaamera video või pildivoo neile ja seal siis lõppaadressil veab oma 100 kasutajat korraga online välja.
Heli võiks nad tõesti maha keerata kannataks ühendus rohkemat. Aga huvitav nad stramivad ju selle kaamera ühenduse kuhugi serveri, kust see siis nö. lõppkasutaja straming on aga ju siis ei arvestatud nii suure populaarsusega, et kohati ju häkib lausa.
Mul igatahes sisiseb plaan veebikas kuldnoka puuris, Plaanin veebist veidi uurida, et vaadata ja mõelda kuhu kaamera kõige paremini sobib ja istub. Ja siis peab veel uurima 2 asja, kuidas panna veebikas wifisse:
1) Kas wifi veebikas
2) Tavaline veebikas mis oleks mingi odavamas wifi ruuteriga otseühendusega, selliseid asju olen ka kuulnud
Kel kogemusi või jagab seda valdkonda võiks veidi aidata infoga, oleksin väga huvitatud. Eelkõige enda tarbeks, hea lastega jälgida mis toimub kodutalu pargis kuldnoka pere pesakastis.
Eemal